AdrenalinaPL Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Właśnie zostało zakończone dzisiejsze update i wszystkie serwery są ponownie online! A oto co miało podczas niego miejsce: ? Servery zostały zrestartowane ? Wszystkie Claymore Mines które gracze mieli zakupione, zostały zastąpione przez Flamed Bizons na okres czasu przez który mieliście jeszcze mieć miny ? Dinar Lucky Shot items: Gurkha oraz Ballistic Knives zamienione. PS. Informacje znalazłem na polskiej stronie warrocka. Jak coś to pisać na PW to podeślę linka. xxBarcAxx i D4rkevi1 2 Odnośnik do komentarza
specnaz002 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 ja nie mam aktualizacji! WTF!? Odnośnik do komentarza
xxBarcAxx Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mi również się wr nie aktualizowal, a włączałem go parę razy... No cóż, trudno Pozdrawiam Huehue Odnośnik do komentarza
hackerX Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Bo to tylko ustawienie z zakresu MySql . Nie potrzeba aktualizować plików gry. Odnośnik do komentarza
GraFixPL Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Hacki stare nadal dzialja... Porownywalem wszystkie adresy i wszystkie takie same. Welcome back Odnośnik do komentarza
diilmaach Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) wes grafix... copy paste.... xxx sie kłania... ps.. to niejest zadna konkurencja... poprostu clan Edytowane 23 Listopada 2011 przez AdrenalinaPL Odnośnik do komentarza
JacoH Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A wiadomo czy naprawili ten błąd z program party ??? "Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy." Odnośnik do komentarza
hackerX Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie ma napisane to pewnie nie, ale ten party program jakoś szczególnie jest na haxy wyczulone, ogólnie to jest jego rola (tej funkcji party program detected) . Odnośnik do komentarza
AdrenalinaPL Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 To nadal jest, i robi się to uciążliwe.. (te całe party program detected) Odnośnik do komentarza
xxBoBxx Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 oo Lol ale miałem farta, grałem od 11 do 17:30. Jeszcze pół godziny bym grał i tyle expa w d*pe Oo Dota 2 > Lol Odnośnik do komentarza
kondziu7 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 ale im zamiane zrobili claymore na bizona ... A co do aktualizacji nareszcie coś robią Odnośnik do komentarza
_Shadow_ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Program detected mogli by coś z tym zrobić zaczyna to być już denerwujące. A co do update to nie poprawili nawet lagów... 500 post ;] Grasu 1 Odnośnik do komentarza
diilmaach Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 bizony... mogli dac te spectry albo cos... ps .. lagi... jak im przybedzie wiecej flo za premki itd to moze wtedy sie za cos wezma... brakuje mi codziennych aktualizacji ;// Odnośnik do komentarza
Ax333l Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Ja grając bez cheatów nie mam tego całego program party detected, jest to informacja o wykryciu wspomagaczy, więc jak mają to naprawić? A jeżeli faktycznie wam to wyskakuje bez cheatów, to przepraszam. Edytowane 24 Listopada 2011 przez Ax333l Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi