Skype Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam, mam pytanie, na ktorym serwerze sa najdrozsze kamienie duchowe, a pozostale itemki sa, hmm 'w miare' tanie? macie jakies informacje dotyczace tego? jesli nie to napiszcie po ile u was chodza kamyki duchowe. Dziekuje, beda like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavo Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 s15 300kk najwiecej chyba. Skype 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bejbeeee Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Phobos , z tego co pamiętam najdroższe kamyki. Ale według mnie ceny kamyków do itemków na każdym serwerze mają się tak samo (np. s15 300kk kamyk a FMS +9 200kk a na s10 600kk kamyk a FMS +9 400kk <--- to tylko przykład , nie gram na innych serwerach niż kochany Syriusz ) Skype 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skype Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Na Phobosie patrzalem to po 330kk sa, jest moze jakis serwer gdzie sa +500kk ? @Bejbeeee, a ile kamyczki chodza na syriuszu? Edytowane 24 Listopada 2011 przez Skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUAdi Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nadroższe widziałem na s7 450kk Skype 1 Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem. Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemikxx Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja na Almanachu widzialem po 800 i kupili Skype 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antix Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Na phobos chyba najdroższe Ale to zależy tez od serwera ile kto wydropi tych kamyków ile jest graczy itp Skype 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KróliczeKoO Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Na S16 kamyk chodzi 400-460kk, i przyznam, że gra się tam miło... Gdyby nie to, że itemy 1.5k hp= 1 kamyk duchowy najczęsciej Skype 1 By Baksiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skype Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Dobra dzieki Wam, mozna zamknac, macie wszyscy po like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi