Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Dziła ;(

sonasan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed inspekcją wtorkową z dnia 28.07.09 normalnie mi działał bot, wcisnąłem "START" i włączała się gra, a teraz gdy wciskam "Start" wyskakje mi ERROR i w treści "Please Execute the "Silkroad.exe."" i nie chce się włączyc gra za pomocą bota, próbowałem z wersją bota 1.0.26_5 i 1.0.26_6 (_5 mi działałał przed inspekcją). Proszę o odpowiedź, co mam zrobic, żeby bot działał.. :(

Opublikowano

hmmm z tego co rozumiem to poprostu zrob update ... scviagnij nowego loadera , srokinga i po sprawie... bo jak piszesz przed wtorkową inspekcja.... myle sie ?? O_o

beztytuuzpd.png
Opublikowano

A ja nie chce zakladac nowego posta, ale mam podobny problem lecz naprawilem go tak jak mowiliscie ale gdy ustawie juz wszystkie skile i wszystko co bot ma robic klikne startuj bota on nie atakuje wlacza buffy idzie na spota i nic wiecej? jak to naprawic? gdy go wlacze on podswietla tyko moj nick postaci i nic wiecej, stoi w miejscu.

Opublikowano

Mam 2 problemy:

1. Znowu mam ten problem "Please Execute..." i mam wersję 1.0.27_1 a jakieś 5 min przed tym działał mi sroking i akurat go nie używałem (bo byłem na taxi) i wywaliło mi błąd (nie DC ale błąd systemowy) i "...aplikacja zostanie zamknięta".

2. Czemu gdy bociłem i byłem w jangan i ustawiłem spota (North Tiger Mountain) to bot szedł do teleportu i się teleportował do downhang i stamtąd szedł na piechotę i przez to straciłem ok 55K golda przez teleporty i ok 30% exp...

EDIT:

I teraz znowu uruchomiłem jakieś 4 min po tym jak napisałem tego posta i agle mi działa :) to ja już tego nie rozumiem... (ale wciąż jest aktualne 2 pytanie, nie wiem czy nadal mi się tak jeszcze robi,bo sięloguję, ale pytam się czemu się tak robiło co musiałbym ewentualnie skonfigurowac

Opublikowano

Już wszystko pięknie śmiga.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...