Loczuch Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam wszystkich! Mam bardzo ważne pytanie do was. Mianowicie, Minecraft cały czas mi się zacina. Ciekawe jest to, że dzieje się tak od pewnego czasu, a nie gdy po raz pierwszy w tą grę zagrałem. Chodzi mi o to, że przez.....około pół roku grałem normalnie, bez lagów, aż nagle coś pierdykło i nic! Gra na singleplayer jest normalna.....Bez jakichkolwiek lagów, lecz to co się dzieje na serwerach....Jestem bardzo zdziwiony, ponieważ jak już mówiłem przez te pół roku grałem na WIELU serwerach, łącznie z Hamachi. I nagle...CIACH! Nie pomiętam dokładnie kiedy to się stało, lecz prosiłbym o pomoc. Mam 4 gb ramu, dobry silny procesor, dobrą kartę graficzną i dźwiękową. Mój komputer został stworzoy specjalnie właśnie pod gry! Wiem, że minecraft to 100% Java, ale.... Nie mam zielonego pojęcia co mam już robić! Odinstalowywałem, instalowałem go ponownie, z wielu źródeł. Mi chodzi o to żeby grać właśnie na MULTIPLAYER! Proszę was, a nawet błagam o pomoc w tej sytuacji... Zapomniałem powiedzieć, że mój koputer jest 64 - bitowy, a minecraft jest stworzony pod Javę 32 - bitową.....Próbowałem instalować oby dwie, i nadal lagi na Multiplayer! Możliwe jest to że za słaby internet, lecz wydaje mi się, a raczej wiem na pewno, że mam całkiem niezły internet.,... Prosiłbym was o wszelką pomoc... -- Z góry dziekuje.... (: .ćyż usnes am eiN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woonsz Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/421768-tutjak-wyeliminowac-zacinanie-sie-minecraft/ http://www.mpcforum.pl/topic/459585-tut-koniec-z-lagami-na-piracie-i-oryginale-dodatkowe-przyspieszenie-minecrafta/ Zerknij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bot Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) wyczyść rejestr, pobierz program ccleaner i nim "oczyść" i/lub zdefragmentuj dysk @down tą aktualizacja bym sie nie przejmował, czasami sam mam tak. Edytowane 23 Listopada 2011 przez .bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczuch Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/421768-tutjak-wyeliminowac-zacinanie-sie-minecraft/ http://www.mpcforum.pl/topic/459585-tut-koniec-z-lagami-na-piracie-i-oryginale-dodatkowe-przyspieszenie-minecrafta/ Zerknij. Zapomniałem dodać, że aktualizacja minecraft trwa przez godizne! Dawniej tak nie było, wiecie co się dzieje? Proszę o pomoc -_- wyczyść rejestr, pobierz program ccleaner i nim "oczyść" i/lub zdefragmentuj dysk @down tą aktualizacja bym sie nie przejmował, czasami sam mam tak. Pytanie: Da się jakoś sformatować dysk, aby nie usunęło wszystkich plików? Czyli pozostały te programy które chcę? (: .ćyż usnes am eiN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmm Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Masz jakiegoś wirusa zapychającego łącze! Przeskanuj kompa Poradniki:Jak być bardziej userfriendly, pozbywamy się portów z adresówSerwer Parkour - Autorsko, zabawnie i wciągająco Instalujemy mody na bukkicieSkracamy i ułatwiamy adres ip naszego serwera pod domeną .tkJak zainstalować minecraft'a w innym folderze niż domyślny!Stawiamy serwer no-hamachi z routerem ;]Odblokowanie portu 25565, na 3 sposobyJak spolszczyć essentialsPlugin marriageLeaderboard-pluginMuddersMilk - Alkohol w mleku Pomogłem, spodobało ci się coś? Kliknij lubię to ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczuch Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Masz jakiegoś wirusa zapychającego łącze! Przeskanuj kompa Dobra....Zrobie to, lecz robiłem to nie dawno. Ale sproboje, dzieki, (: .ćyż usnes am eiN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczuch Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zrobiłem skana i nic nie wykrył..! Co może byc przyczyną?? (: .ćyż usnes am eiN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheShinigami17 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Server dedyk, czy hamachi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrakerPL Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Jak anti-wir? Pirat Premium? Więcej danych ! By Maxiu ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JodaMinecraft Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Jak anti-wir? Pirat Premium? Więcej danych ! Daty ... Cls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi