Mijon666 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mam małe pytanko. Co się stało z Age Of Rappelz. Dawno tam nie grałem i ostatnio szukałem, ale nie mogłem znaleźć strony głównej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakocy Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mam złą wiadomość , serwer nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mijon666 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 uuu.... Trochę szkoda, a znacie może jakiś serwer podobny do Age Of Rappelz, tzn. trzeba expic w pt lub bez peta ani rusz ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakocy Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/459872-spis-prywatnych-serwerow-rappelz/ Myślę,że temat wyjaśniony do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi