SupaFly Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Cześć, moglibyście mi zaproponować jakiś dobry, ale tani zestaw głośnikowy ? ( 5 głośników + subofer). Z góry dziękuję Sygnatura by SiemaHeniu Mój Profil Odnośnik do komentarza
NiNeTaLeS Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Logitech X-540. Sam je posiadam i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza
SupaFly Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Co sądzicie o tych? http://allegro.pl/super-okazja-glosniki-5-1-logitech-x530-jak-nowe-i1942542497.html Sygnatura by SiemaHeniu Mój Profil Odnośnik do komentarza
WodnyGłaz Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 UP, dobry wybór... sam się na te skuszę , szkoda że te są używane... Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę . Odnośnik do komentarza
SupaFly Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Doradzili byście coś? Taniego, ale dobrego. Bo nie dawno temu kupiłem sobie zestaw głośnikowy (2 głośniki + Subofer) i coś stało się z wejściem przy suboferze, i nie dość, że nie było basów, to jeszcze jeden głośnik nie działał. ;/ Sygnatura by SiemaHeniu Mój Profil Odnośnik do komentarza
WodnyGłaz Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Też się podpinam !!!!!!! Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi