Eliot1997 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam chciałbym się zapytać czy są jakieś są serwery do Nostale (privy) np z expem bardzo dużym lvl sp u handlarzy itp. I bez jakiś zaświadzczeń że jest się chinolem... Będę bardzo wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vergia Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Na dzień dzisiejszy ich nie ma. Ja moge zaświadczyć że do 2 lat będzie ich conajmniej 5 1 ma podobno wyść na przełomie Marca/Kwietnia ( w grudniu mają być testy beta i pierwsze opisy serwera) Myśle że pomogłem Eliot1997 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliot1997 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Możesz dać mi twoje gg lub jakiś komunikator? e-mail?To jak powstanie jakiś "priv' to pogramy może razem. Warn za spam... Edytowane 23 Listopada 2011 przez barycz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vergia Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 napisze wam jak będzie wyjdzie prywatny serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3m0n3k Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Narazie nic nie ma. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi