uwotm9. Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Witam. Otóż mój problem polega na tym że jak i w single oraz jak i w multi mam ciemne tekstury na skrzyniach oraz na tabliczkach oraz czasem na innych przedmiotach. Zaraz wrzucę ss'y. Edytowane 23 Listopada 2011 przez Dj. he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Zeus Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Hmm . Spróbuj położyć koło tej skrzyni pochodnię. To Ci pomoże Mi pomagało . Edytowane 23 Listopada 2011 przez Härtseer || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL_SBX Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 czarne postacie itp.? niech zgadnę grafika radeon 9200? jak masz radeona 9200 to kup gf 5500fx działa wtedy normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwotm9. Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 raden x1650. Przed wersja 1.8 tak mi sie nie dzialo . he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damisk Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja miałem tak samo tylko że na kamiennych schodkach. Jakoś o tym zapomniałem a potem jak przenosiłem spawn w mcedicie to następnym razem było już ok. Spróbuj tego i daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwotm9. Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Tutaj daje ss'a: he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwotm9. Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 @ Refresh Czasem mam normalnie czasem tak jak na ss. he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi