Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy Generator Dr Pepper

dosking

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziele sie kodami, dlatego iz kilkanascie osob mowi, ze im to nie dziala.

SBDQAAL6HVZ1
YBDQAAL4ZRFN
ZBDQAAL4Q4HN
3BDQAALHAZ40
ADDQAALTQGWS
EDDQAALBDD7Z
FDDQAAL90H07
HDDQAALX903P
KDDQAAL0WRTL
RDDQAAL9SJQT
VDDQAAL7NLFN

w83od2.jpg

Opublikowano

@up

Mówią, że aktywacja kodów nie działa im aktywacja kodów na Dr Pepper, a nie generator :).

Jeśli spodobał wam się generator dajcie doskingowi Lubię To :)

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Hmm wszystko pięknie działa zrobiłem sobie zapas ^.^

LIKE.

POMOGŁEM? DAJ + : ]

typekdalmisygnejeee.jpg

cb8760bdaae2e6c268ff847bda.png

Opublikowano

Mam pytanko. Jakich przeglądarek używacie do otwarcia tej strony z generatorem? Bo ja już przez Chroma i Mozille wchodze i cały czas mam błąd :

&decrypted=3LYQAALF6M4P
previewwz.png

Opublikowano

Kody nie działają na wszystkie gry , już wpisałem pare i zawsze error na battlefield heroes działa co nie które i 3 ale reszta jak się trafi, oj po sypią się baniki na allegro jak ludzie zaczną narzekać że kod zły :D :D :D

Opublikowano

Kody nie działają na wszystkie gry , już wpisałem pare i zawsze error na battlefield heroes działa co nie które i 3 ale reszta jak się trafi, oj po sypią się baniki na allegro jak ludzie zaczną narzekać że kod zły :D :D :D

Kody działają na wszystkie gry. Tak samo, jak z normalnym kodem z butelki.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

SOS, jaki kod wpisać po wybraniu outa , i co wybrać? ??? : <

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

omg czekam już 5min żeby mi sie załadowało Enter your EA .... account wy też tak macie ?

An unexpected error has occurred. Please verify your selection(s) or try back in a few minutes.

OMG teraz tooo -.-

Jeden kod jedno konta ale możesz spróbować jutro

Do innych mających problem z nie wyświetlającą się nagrodą. Nagroda wam się na głównej nie pokaże po zalogowaniu trzeba wpisać adres http://www.battlefie...com/pl/drpepper.

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

SOS, jaki kod wpisać po wybraniu outa , i co wybrać? ??? : <

Jeżeli chodzi ci o outfit Bf:H to po kliknięciu Claim and Prize czy coś takiego wchodzisz w My Account i tam masz pod zdjęciem outfita masz: Get Prize i tam wybierasz na którą postać :D licze na lajka

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Te, a nie bedzie innych setów ?

Nie będzie, są tylko te i muszą Ci wystarczyć.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

• An unexpected error has occurred. Please verify your selection(s) or try back in a few minutes.
  • mi to wyskakuje pomoże ktoś robiłem nowe konta na pepper z 20razy i nic :( poleci 5 oraz lubie to

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano
  • An unexpected error has occurred. Please verify your selection(s) or try back in a few minutes.
  • mi to wyskakuje pomoże ktoś robiłem nowe konta na pepper z 20razy i nic :( poleci 5 oraz lubie to

Naucz się czytać. 1 kod = 1 konto dr pepper. Na każdy kod musisz założyć nowe konto.

Opublikowano

ej jak wpisac ten kod i zkad go wziasc w ss 7 ????????????????

Z GENERATORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale ten nasz naród dzisiaj jest niekumaty..................

Opublikowano

dobra działa... Grrrr... ale ja dostaje tylko jeden ten sam strój co chwilę :( Pomoże ktoś ??

@Diego77 Mi o to chodziło że robiłem ciągle nowe konta i wpisywałem i znowu to wyskakiwało a miałem to przez to że przy łączeniu się z kontem bfh potem mi wyskakiwał ten błąd,gdy wpisałem inne konto bfh zadziałało.

sonsond.png

Opublikowano

Ej a czemu jak pozniej klikam Get prize (po zalogowaniu do bfh) klikam to i pobiera mi ta grafike LOL

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Działa thx :D Eeee , a są z tego jakieś bronie ;d ?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

@Asfalt987

Bo wybrałeś tapete przy wyborze kliknij na górze PC i tam masz stroje.

sonsond.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...