michal1320 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Cze, mam ogromny problem z lagami. Mam 2 gb ramu procek 1.6 intela 2 (dwa rdzenie) 256 karte graficza 8600 gt. Przykładowo lagi robia sie nawet w v2. poradzicie coś? Dodam komputer swierzo po formacie Edytowane 23 Listopada 2011 przez michal1320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidsj Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 No nie wiem. Trochę procesor masz słaby bo tylko 1,6 na jednym rdzeniu, no, ale na metka powinno starczyć. Czy może grałeś w metina przed formatem ?? Jeżeli tak to chodził wtedy dobrze ?? Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D Pomogłem ? Daj plusika to nie boli. Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 NA którym serwerze grasz ? Jeżeli S26 to normalne, że lagi jak all CH busy ;] Dużo ludzi - duże lagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1320 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 gram s11. Przed formatem bylo srednio ale lepiej niz teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antix Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 a jaki masz net? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockets Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Lol. To wlacz sobie config i zmniejsz wymagania. Windows Mode graj i zmien efekty. Wtedy ogarniesz lagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi