Lavilos Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Zacznę od tego że wchodząc w "Publikacje serwerów" pojawia się ogromna ilość serwerów. Wiele z tych serwerów jest rożnego rodzaju chodzi mi o Dedyk Hamachi itp. Moja propozycja jest wiec taka iż ... Zamiast oglądać wszystkie zebrane w jednym dziale można je podzielić, chodzi mi mianowicie o to żeby stworzyć oddzielne działy dla rożnych serwerów np Serwery - Hamachi , Sewery - Dedyk itp . Myślę że to proste udoskonalenie wprowadzi przejrzystość. Prosiłbym o odpowiedz i opinie Pozdrawiam Lavilos Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie! Na serwerach jestem pod nickiem Aridion Odnośnik do komentarza
Lord Zeus Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Przydało by się . Ale ja proponuję podzielić na Survival , FreeBulid itd . Ułatwiło by się szukanie serwerów . @2 down . Napewno to się zmieni. Czekają tylko na bukkit'a stablinego pewnie || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza
.vXv.*DeRrD Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Osobiście jestem tego samego zdania co kolega wyżej, myśle że bardzo by to pomogło w znalezieniu serwera Odnośnik do komentarza
D4MIX Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 I na wersje bo niekture są na 1.8.1 :P And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya Essential Odnośnik do komentarza
TheMrKarolus Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 to można zrobić podzial na hamachi i dedyki a w tych poddzialach sur fb itd... GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black Odnośnik do komentarza
arturb Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Pomysł dobry, jednak takie informacje uzgadniaj z moderatorami. Jeśli pomogłem, kliknij "Lubię to" by xamizo Odnośnik do komentarza
TCQ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jestem na nie, ponieważ większość użytkowników i tak daje tematy "gdzie popadnie". Za dużo sub-for też niewygodnie. Poza tym mamy prefiksy Odnośnik do komentarza
SPAT Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Przecież są działy , Publikacji gdzie są same dedyki Hamachi gdzie dajemy hamachi i zagraniczne, By Miyoshi Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Takie samo zdanie jak TCQ. Jeśli ktoś zakłada konto tylko po to, by napisac temat z reklamą, napisze go gdzie popadnie - jedynie mod dostanie więcej roboty. A prefiksy robią swoje na nie. Odnośnik do komentarza
Matzar Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 SPAT, tutaj nie chodzi o metina. Odnośnik do komentarza
Rockets Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Na nie. Chociaz pisza gdzie popadnie to od czego sa modzi ? To jest ich robota. Zaraz beda sie obijac i tyle Odnośnik do komentarza
KDKJ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Też na nie... Po co robić 20 działów jak można użyć prefiksów lub tagów?! Odnośnik do komentarza
Małpa Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Na NIE. Co za dużo działów to nie zdrowo. Taki podział jak jest wydaje się przejrzysty Odnośnik do komentarza
TheJeron78 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Przydało by się . Ale ja proponuję podzielić na Survival , FreeBulid itd . Ułatwiło by się szukanie serwerów . @2 down . Napewno to się zmieni. Czekają tylko na bukkit'a stablinego pewnie A jak w Publikacji nie ma napisane jaki to serwer ? NP. Jest Survival a autor napisze ,że FreeBulid? Moderatorzy mają się domyślać albo specjalnie wchodzić na serwer? I na wersje bo niekture są na 1.8.1 :P "niekture" Nie fice błendu @top Ja jestem na Nie Po co zmieniać? A ludzie są tacy ,że piszą gdzie popadnie || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Toż od tego są subfora... Nie... Odnośnik do komentarza
Covver Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja jestem na Tak, ale przydało by się jeszcze 4fun,i trudny exp. Odnośnik do komentarza
Marselo Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja jestem na nie. Tak jak pisał TCQ. Większość użytkowników nie zwracałaby uwagi w jakim pisze subforum. Większości osób najbardziej zależy, żeby zareklamować serwer, niż trzymać się zasad forum. Odnośnik do komentarza
SopherPRO Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tak, ułatwi to szukanie ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member Odnośnik do komentarza
Ruudi Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie. Są prefiksy i wystarczy tyle. by vPaN exMod Konsole • exMMT Montażysta Odnośnik do komentarza
wnS Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Na NIE. Jak ktoś chce na szybko wysłać to i tak wyśle byle gdzie, a takie wchodzenie w hamachi potem survival czy fb za dużo czasu zajmie i niektóre subfora były by prawie puste. Definitywnie na Nie Odnośnik do komentarza
asd1111 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Też na nie... Po co robić 20 działów jak można użyć prefiksów lub tagów?! Ja jestem na nie. Tak jak pisał TCQ. Większość użytkowników nie zwracałaby uwagi w jakim pisze subforum. Większości osób najbardziej zależy, żeby zareklamować serwer, niż trzymać się zasad forum. NIE Nothing to do here. Odnośnik do komentarza
Lord Makin Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 nie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.