adek9797 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam mam taki problem iż gdy naciskam już "rozpocznij grę " i włącza się torrent to natychamistowo sie komputer wyłącza wie ktoś może jak zaradzić temu problemowi ? Michu. 1 Kocham mpcforum.pl!!! Zbieram + prubuje wyjsc na 0.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmpiUfo Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 pobierz serwice pack 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek9797 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) a sterowniki do sp3 są jakieś inne potrzebne ? czy te co mam tera starczą?? @edit no właśnie nwm jakie mam wie ktoś możę jak sprawdzić sterowniki ? Edytowane 23 Listopada 2011 przez adek9797 Michu. 1 Kocham mpcforum.pl!!! Zbieram + prubuje wyjsc na 0.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidsj Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Napisałeś: "a sterowniki do sp3 są jakieś inne potrzebne ? czy te co mam tera starczą?? "I teraz pomyśl. Skąd my mamy wiedzieć jakie ty masz sterowniki ?? Napisz jakie masz i wtedy pogadamy Michu. 1 Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D Pomogłem ? Daj plusika to nie boli. Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi