Combative Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 W tym temacie będę pisał o aktualnych eventach w grze World of Tanks. Oczywiście będę go na bieżąco aktualizował. Przełamanie Linii Gustawa Historia: Zachodnia część Linii Gustawa była pod niemiecką kontrolą: Niemcy trzymali dolinę Rapido, Liri i Garigliano oraz niektóre przyległe szczyty i grzbiety... Tak więc poczynając od godz. 6:30 polskiego czasu 24 listopada wszyscy gracze World of Tanks EU mogą skorzystać z następujących bonusów: 1. 50% zniżki na czołgi: Panther, Pz. VI Tiger, StuG III, M7 Priest, M4A3E8, M10 Wolverine, M36 Slugger, 50% zniżki na czołgi premium: RAM II, Podwojony zarobek na czołgach: Panther, Pz. VI Tiger, StuG III, M7 Priest, M4A3E8, M10 Wolverine, M36 Slugger, Podwojony zarobek na czołgach premium: RAM II. 2. 50% zniżki na rozbudowu koszar: zamiast 300 złota koszt rozbudowy będzie wynosił 150 złota, 50% zniżki na szkolenie załogi do 100%, 50% zniżki na załogę wyszkoloną na 100% przy zakupie wraz z czołgiem. 50% zniżki na przeszkolenie załogi Dane pobieram z worldoftanks.eu MrGreenPL, oban19, FoxRox i 3 innych 6 Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oban19 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Zrób to może w Spoilerze, będzie lepiej wyglądało Myślałem, żeby zrobić taki spis, ale mi się nie chciało Łap "Lubitke" Sullyer. 1 |ExModerator World of Tanks| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sullyer. Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Pomniejsz troszkę czcionke, bo niezbyt to dla mnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JugensiK Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 I znowu są te czołgi ktorych ja nie mam Poczekam az cos bedzie z hummelem i z isem ExMod WoT SP ExLider MMT exMentor http://www.twitch.tv/jugensik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tk371 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jakieś archiwum dodaj Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Madvied::. Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Yeah ! Mam VK z 30k expa, 15k expa i Tiger za ponad 600tysięcy kredek !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oban19 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Narazie nie ma po co robic archiwum, bo spis ma 1 dzien |ExModerator World of Tanks| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi