diilmaach Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Apeluje do wszystkich userów i moderatorów działu warrock... był update wczoraj ok godziny 23.. wszystkie adresy są zmienione... do lucky shota dodali noze za dinary ktore jeszcze mozna wylosowac.. a wiec... userzy i moderatorzy nie wprowadzajcie ludzi w błąd i nie wrzucajcie ani nie podawajcie hacków które były robione przed 23.11.2011.. dziekuje pozdrawiam Diilmaach ja32 1 Odnośnik do komentarza
GraFixPL Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 HaHa, smieszne... Pewnie dopiero wczoraj zaktualizowales WR, a hacki dzialaja z 20 listopada wysmienicie! PS. To ty drogi użytkowniku nie wprowadzaj innych w błąd! Welcome back Odnośnik do komentarza
PLRafcik Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 nie! chacki nie działają po 1min wywala z gry ! "My World is in your Head..." Pierwszy Polski blog o grze Vampyr: http://www.czasnawampyr.pl/category/news/ Odnośnik do komentarza
diilmaach Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 DOKŁADNIE stary nie osmieszaj siebie.... party program wyskakuje... pozatym nie aktualizowalem wr.. na innym forum sie dowiedziałem... a to ze nikt nie spostrzegł tego to wasza wina... ja tylko informuje... Odnośnik do komentarza
xxBarcAxx Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Powtarzam jeszcze raz, oby ostatni!! Nie było żadnego up, hacki działają normalnie, bez jakichkolwiek crashy... Proszę nie siej paniki, bo że jakiś hack jest Detected już, to nie znaczy że Up był... Pff.. Adresy są nadal aktualne <_< <_< <_< @[email protected]łpa Dokładnie... Tylko po co takie tematy zakładają, ściągnij nowe hacki, które są umieszczane na MPC, a nie sprzed update... <_< Edytowane 23 Listopada 2011 przez xxBarcAxx Huehue Odnośnik do komentarza
davidq20 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 party program detected conection terminated from server... uwazasz ze wszystkie hacki dzialaja wiekszosc z mpc sprawdzilem i crash po ok. 1 min gra sie wylacza a komunikat wszystkim dobrze znany. :angry: Odnośnik do komentarza
Małpa Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie spierajcie się! Ładowało się wam przed grą? Nie? To co się gadacie że up? Jakieś złe hacki ino macie! Odnośnik do komentarza
diilmaach Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 http://warrock.com.pl/ zejdz lekko w dół i przeczytaj o upie... niedowiarku... jeżeli tacy cwani to czemu każdy hack u mnie i u nie licznych crashuje?? Odnośnik do komentarza
oUmcyk Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Człowieku latam na haxach po 8/9h i bez crashu Czy wiesz że 99% ludzi z małym ilorazem inteligencji czyta posty z ręką na myszce ? Nie nie ściągaj ręki jest już za późno ! Odnośnik do komentarza
AdrenalinaPL Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jednak był update.. http://www.mpcforum.pl/topic/490229-info-update-23112011/ Odnośnik do komentarza
ja32 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 update byl ty wszystko wiedzocy niewolniku babilonu Odnośnik do komentarza
xxBarcAxx Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Przepraszam że nie wiezylem, lecz mi się nic nie pobierało, a po 2 normalnie hacki mi działały, może teraz jyz nie, nie wiem, pisze z kom. Jeszcze raz Sorry... Huehue Odnośnik do komentarza
diilmaach Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 dobra spoko //Spam || AdrenalinaPL Odnośnik do komentarza
oUmcyk Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 No ok ja też przepraszam ale normalnie haxy mi chodza Czy wiesz że 99% ludzi z małym ilorazem inteligencji czyta posty z ręką na myszce ? Nie nie ściągaj ręki jest już za późno ! Odnośnik do komentarza
hackerX Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Spam się robi! Co wam update jak nie zmieniali Clienta gry! To, że wprowadzili zmiany cen itp. to za pomocą MySql i nie zmienia się przez to Client gry, gdzie są adresy itp. Nie panikujcie tak... Close. Bo nie potrzebna panika, i wprowadzacie ludzi w błąd! RaVneS i GraFixPL 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi