OsiekxD Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 też acie na x-6 tylko 1 kubika na mapie?bo cchiałem sobie sam pobić,lece niema,następny,niema,jeszcze 1 i nic,i 4-ty,ludzie biją czy to oznacza że dali 1 kubika na x-6 na zawsze ?daje lubie to Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj like, to nie gryzie Odnośnik do komentarza
_Quake_ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Może akurat inni gracze niszczyli inne Cubiki w czasie gdy ty latałeś OsiekxD 1 Odnośnik do komentarza
OsiekxD Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Może akurat inni gracze niszczyli inne Cubiki w czasie gdy ty latałeś niemożliwe,5 godzin latałem na kubikach,tylko 1 był,bo gracze bili,ubiło się jednego,i pojawiał się następny w innym rogu,dodam,żę serwer pl1 Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj like, to nie gryzie Odnośnik do komentarza
Janusz. Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 aaaa tez tak mam sa chyba 2 kubiki z tego co widzialem ale dokladnie nie wiem :P puscilem sobie pbdobota na 2-6 (eic ) na kubiki iczywiscie i zabil mi w ciagu 1 h okolo 4-5 OsiekxD 1 Odnośnik do komentarza
OsiekxD Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) aaaa tez tak mam sa chyba 2 kubiki z tego co widzialem ale dokladnie nie wiem :P puscilem sobie pbdobota na 2-6 (eic ) na kubiki iczywiscie i zabil mi w ciagu 1 h okolo 4-5 aha ;D,ja chciałem zmienić na pbdobota na kubiki z kamikadze,teraz cisne na kbocie,lecz nieiwem czy ostrzerzenia nie dostane, za zmiane bota,żeby nie zakładać nowego tematu,czy pbdobot z samej x1 i kamikadze 2 ubił by kubika?(mam fulke)daję lubie to PS.ja też eic ;-) Edytowane 23 Listopada 2011 przez OsiekxD Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj like, to nie gryzie Odnośnik do komentarza
Janusz. Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 @up napisz na pw to polatamy razm jutro @up jeszce raz. dalbys rade ale dlugo bys musial walic w niego z x2 x3 sztrzelaj bo x1 nic za bardzo nie zrobic pet bedzie wiecej obrazen zadawal niz ty OsiekxD 1 Odnośnik do komentarza
OsiekxD Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 @up napisz na pw to polatamy razm jutro @up jeszce raz. dalbys rade ale dlugo bys musial walic w niego z x2 x3 sztrzelaj bo x1 nic za bardzo nie zrobic pet bedzie wiecej obrazen zadawal niz ty pisze na pw,pisze,że użytkownik nie może otrzymywać nowych wiadomości,jak to zrobisz,to daj swoje gadu na pw ;] Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj like, to nie gryzie Odnośnik do komentarza
_Quake_ Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Schodzicie z tematu .. takie rzeczy na PW uzgadniajcie Odnośnik do komentarza
OsiekxD Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Schodzicie z tematu .. takie rzeczy na PW uzgadniajcie oki,można zamknąć(piszę tutaj,ponieważ coś jest, że niemoge mu pw napisać);-) Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj like, to nie gryzie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi