Hearcik92 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 SIEMA KUPILEM SB G1 ZA SMS DOKLADNIE ZA 6.15ZL 149G1 BO CHCIALEM PO PROSTU SPRAWDZIC BILETY ZA 75G1 ;/// WPISUJE KOD KLIKAM OK I NIC ROBIE TO CO CHWILE WKONCU ZADZIALALO LECZ PISZE ZE NIEPOPRWNY KOD A NA 100% PRZEPISUJE DOBRZE ;/// G1 NIE MA JAKNIE BYLO A KASE WZIELO PLS HELP Masz Problem z Grą?! Pisz PW Zawsze pomogę Combat Arms Metin2 WarRock Nie obchodzą mnie twoję + i - 100% 4fun 100% Good ; )) Jesteś Polakiem Nigdy o tym nie zapomnij!!!!!! Odnośnik do komentarza
Raycore Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A co dokładnie pisze? Bo są 2 opcje: -Kod wykorzystany już -Niepoprawny. Hearcik92 1 Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw... Odnośnik do komentarza
Hearcik92 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A co dokładnie pisze? Bo są 2 opcje: -Kod wykorzystany już -Niepoprawny. Dzięki za fatyge ;] już rozwiązałem ;] Masz Problem z Grą?! Pisz PW Zawsze pomogę Combat Arms Metin2 WarRock Nie obchodzą mnie twoję + i - 100% 4fun 100% Good ; )) Jesteś Polakiem Nigdy o tym nie zapomnij!!!!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi