kapiw Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam Mam pytanko: Jak zrobić taki avatar tylko ze swoim skinem ? ;D W jakim programie? ;P wygląda mi to na gimpa, ale jak to zrobić? Za pomoc dam + ! ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KickAssPL Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Najłatwiej jest to zrobić na tej stronie: http://www.minershoes.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapiw Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ale mi niie chodzi o skina, tylko sam r*j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalasznikov123 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 No w gimpie, tylko robisz baaardzo małą rozdzielczość i zbliżasz, przecież ten ryj sie składa z pikseli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perzot1818(PL) Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 @UP No dokładnie wystarczy tylko ryja powiększyć i zaokrąglić, a rozdzielczości i tak nie straci bo to i tak same wielkie piksele ^.^ Ale zaraz poszukam i spróbuję znaleźć jakąś stronę @EDIT 2 SEKUNDY SZUKANIA http://www.youtube.com/watch?v=UAEKCbaZJ6M Cem lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapiw Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja pier*** Dzieki ze mi powiedzieliscie bo sam bym się nie skapnął, ale kur** mi chodzi o program... był, albo strona? ;D A ty perzot na skype właź a nie nolifeuj sie na MPC ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi