MrMC Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 czesc wiem ze taki temat juz byl ale tu jest troszke inaczej ok no to mowie tak jak w temacie wyskakuje mi takie cos - Bad video card drivers .... wiem zajnstaluj stery do karty graficznej i zajnstalowalem a tu pisze system nie spelnia wymagan a spelnia i to jest dziwne moja aktulalna karta to -Standardowa karta graficzna VGA od kilku miechow lagowalo mi kompa (strasznie) i zrobilem back up do stanu poczatkowego kompa i wszystko git oprocz karty graficznej ekran mam tak powiekszony ze hej i na dodatek grac w nic nie moge pomocy 1-jezeli znacie jakies stery albo cos co moj komp zaakceptuje to dajcie linka 2-myslalem nad zmiana systemu np na xp jezeli ktos zna linka z Windowsem XP to niech da chodzi mi o cos takiego ze wrzucam se to na plytke instaluje i zmienia mi system moj komp procek-Intel?Core2 Duo ram-2gb 32 bity POMOZCIE NIE GRALEM W MINECRAFTA OD 2 TYGODNI I MOZNA OSZALEC TESKNIE ZA TYM PIKSELKOWYM SWIATEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeM aka KaM Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Niestety linku do Win XP Ci nie podam, bo nie wiem czy można, a nie chce dostać warna... :P A co do problemu to na pewno masz sterowniki do karty graficznej ? Bo jak wynika z tego co napisałeś : moja aktualna karta to - Standardowa karta graficzna VGA to nie sądzę abyś miał zainstalowane stery... podaj dokładnie jaką masz kartę graficzną. xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMC Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 no mowie nic wiecej nie pisze tylko to -Standardowa karta graficzna VGA to wszystko chodzi mi o linka ze sterem na moj system bo wszystkie stery jakie dotad instalowalem nie dzialaja znaczy pisze ze system nie spelnia wymagan przeciez pare dni temu pykalem se w minecrafta a teraz 1 back up i juz sa klopoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeM aka KaM Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Spróbuj tak : panel sterowania - menager urządzeń - znajdź pozycję z kartą graficzną i kliknij w panelu na górze aktualizuj oprogramowanie sterownika i wyszukaj online( w internecie ) lub zainstaluj program Driver Max i programem wyszukaj sterowniki. :P xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMC Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 lol mowie ze tak robilem i nic ciagle znajdowal ten sam ale z tym Driver Max zobacze ok mam juz tego drivera powiedz mi w co mam tu wejsc bo nie ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeM aka KaM Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Albo podaj też właściwości płyty głównej. To coś poszukam. :P Może masz zintegrowaną kartę, a z właściwościami płyty głównej będzie łatwiej coś pokombinować. A tak a propo : masz zintegrowaną kartę czy normalną ? @Edit : Znajdź takie coś jak ' Check online for driver update ' jak masz to kliknij i dalej już jakoś pójdzie. Edytowane 23 Listopada 2011 przez xKaMaSx xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMC Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 eeeeeeeee ok powiedz mi jak sprawidzic plyte glowna i to czy mam zintegrowana karte czy nie to ci powiem w tym driver max jak to klikam to musze se konto zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeM aka KaM Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ściągnij to : http://www.dobreprogramy.pl/Everest-Home-Edition,Program,Windows,11558.html. Uruchom i wejdź w ' Plyta główna ' potem znów 'płyta główna i tam będziesz miał to skopiuj i wklej tu. xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMC Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 ok sciagam ok mam lap Nazwa płyty głównej SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD. R59P/R60P/R61P Typ magistrali Intel GTL+ Przepustowość 1686 MB/sek narazie tyle znalazlem starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeM aka KaM Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) To Ty masz laptopa ? Jak tak to ten : http://www.ceneo.pl/1412530 ? @Edit : Tam w tym programie tam skąd spisywałeś dane masz link : informacje o produkcie wejdź tam i poszukaj działu Download. Edytowane 23 Listopada 2011 przez xKaMaSx xKaMaSx exMod Memory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMC Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 ta mam laptopa a co tyle ze mam windows vista i troche inny wyglad firma samsung potrzebuje tego stera albo odrazu zmiany karty w sensie nie wyjac i wlozyc inna tylko tak przez kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMC Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 halo jestes ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMC Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 znalazlem sterownik czekajcie sprobuje zajnstalowac oto ten sterownik bedzie dobry ? ATI Mobility Radeon X2300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMC Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 ATI ZADZIALALO DZIEKI KAMAS ZA DRIVERA TYLKO MAM TERAZ MALE LAGI ALE PRYNAJMNIEJ EPICCRAFT ZNOWU ISTNIEJE ZA 2 SEK WBIJAM NA MOJ SERWERREK NARA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi