ZjadlemLizaka Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Siemka,Pisze Tutaj Temat Bo nie znalazłem nigdzie rozwiązania. Noto tak sciagłem pliki robie dokument tekstowy .bat i wklejam ta linijke z bukkita ok zapisuje jako start.bat i wyskakuje mi takie cos z tego notatnika uruchom.bat wyskakuje czarne okienko i pisze aby kliknąc dowolny klawisz...(noto klikam np ENTER) i okno wyłacza sie i Server mi nie działa dlaczego?? Pomozcie Pliss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akossik Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Myślę że wina komputera Może nie umie utrzymywać serwa? PS: Innym też tak wyskakuje bo mają słabe kompy A jak odpali Serwer to chętnie wbiję biba XDDDDD HMM. dasz ----- dasz ++ mnie to nic nie obchodzi ;] yy mleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZjadlemLizaka Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 pff... jak moj kolega ma słaby i mu działa bez problemu noto O CO CHODZI!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitserio6262 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 chyba to niejest problem kompa ja mam 4ghz i mi tez nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZjadlemLizaka Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 ja mam 6m neta 2g ram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelar Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A co napisałeś w pliku tekstowym .bat. Bo może źle to napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZjadlemLizaka Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 @ECHO OFF SET BINDIR=%~dp0 CD /D "%BINDIR%" "%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit-1.0.0-SNAPSHOT.jar PAUSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmm Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 zainstaluj jre7 i poprowadz do tamtego katalogu Poradniki:Jak być bardziej userfriendly, pozbywamy się portów z adresówSerwer Parkour - Autorsko, zabawnie i wciągająco Instalujemy mody na bukkicieSkracamy i ułatwiamy adres ip naszego serwera pod domeną .tkJak zainstalować minecraft'a w innym folderze niż domyślny!Stawiamy serwer no-hamachi z routerem ;]Odblokowanie portu 25565, na 3 sposobyJak spolszczyć essentialsPlugin marriageLeaderboard-pluginMuddersMilk - Alkohol w mleku Pomogłem, spodobało ci się coś? Kliknij lubię to ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZjadlemLizaka Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 jeee Działa!!! Wystarczylo sciagnac aminecraft.exe na Youtube znalazłem!! Zapraszam na Server ID Sieci: MinecraftRealPL Hasło:12345 Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi