dawidsj Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Witam wszystkich. Mam pewien problem i wydaje mi się że nie tylko ja, ale mniejsza z tym. Problem rodzi się przy hack shield'dzie. No nie mam co tłumaczyć. Zamieszczam zdjęcie poniżej: P.S. Reinstalla robiłem... Oczywiście za pomoc poleci "Lubie to" Edytowane 23 Listopada 2011 przez dawidsj Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D Pomogłem ? Daj plusika to nie boli. Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ketrix Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Kliknij prawym na ikonke Metina i Właściwości >> "uruchom ten program w trybie zgodności z : windows XP ..." i niżej masz uruchom ten program jako administrator także to zaznaczasz. Mi to pomogło, pozdrawiam. dawidsj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Wyłącz torrenta na pasku windows ponieważ uruchomił się x2 razy i uruchom jeszcze raz, powinno pomóc. dawidsj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeRu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Szczerze to mi pomogło odpalenie patchera od początku i już normalnie działało. dawidsj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidsj Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Włączyłem kilka razy. Ustawiłem tryb zgodności z XP sp3. Sprawdziłem czy się tylko jeden włącza i nic . Niestety nic z tego nie pomogło. Jakieś inne pomysły macie. Bardzo mi zależy. Edytowane 23 Listopada 2011 przez dawidsj Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D Pomogłem ? Daj plusika to nie boli. Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shuppa Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie pomógł mu nawet nowy nie smigany hs Ja polecam pobrać całość od kogoś ;] Dawaj plusa ! dawidsj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockets Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/461385-tut-jak-zagrac-w-metka-na-win7-i-viscie/ Pare sposobow na to. Lub powlaczaj i powylaczaj. I jeszcze przez te kurczacki otworz. dawidsj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shuppa Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dawid na megaupload ci wrzuce instalke a jak nie podziała to skompresuje calość i wrzuce na megauploada to sobie sciagniesz ;] dawidsj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidsj Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Niestety nic nie pomogło ;/. Z tego megauploada nie moge pobrać nie wiem dlaczego. No nie wiem. Jak macie jeszcze jakieś pomysły proszę pisać. Będę bardzo wdzięczny. Tak jak obiecywałem dla każdego leci "lubie to" za próbę pomocy i czekam na dalsze sugestie w tej sprawie . Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D Pomogłem ? Daj plusika to nie boli. Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shuppa Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 http://www.megaupload.com/?d=8JBDH5MD Ostatnia próba ;P dawidsj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidsj Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Nie działa,a poza tym podałeś mi znowu ten sam link więc ja się nie dziwie Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D Pomogłem ? Daj plusika to nie boli. Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SacTar Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 1. Spróbuj zainstalować metka na dysku C ( chyba że już tam go instalowałeś) lub przeczyść ccleanerem. Pozdrawiam ;> dawidsj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidsj Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Zainstalowałem na C i caly rejestr wyczscilem ccleanerem. Prosze was jakies inne pomysly ?? Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D Pomogłem ? Daj plusika to nie boli. Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antix Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Miałem ten sam problem wszedłem menadżer zadań (procesy) wyłączyłem wszystko co bylo związane z moja nazwa użytkownika oprócz explorer.exe i dwm.exe i wtedy uruchomiłem metina i działało dawidsj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidsj Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 To samo. Żadnej poprawy. Proszę was o jakieś sugestie, pomysły błagam. Zależy mi na tym bardzo. Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D Pomogłem ? Daj plusika to nie boli. Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidsj Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Problem udało mi się rozwiązać. Wystarczyło odinstalować program Hide my IP. Dziękuje wszystkim za pomoc i wkład jaki włożyliście dla mnie. Każdemu wlepiam lajka i pozdrawiam Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D Pomogłem ? Daj plusika to nie boli. Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi