Niepokorny Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Widziałem ostatnio gdzieś moda specjalnie pod elitemt2. Dlaczego nie ściągnę mod od kamera z oficjalnej strony ?? Bo ten mod działa na plikach 2010 2# a potrzebuje 2010 3# bo nie mogę się przenosić na mape 110 level i nie działa opcja zakładania gildi od 1 levela Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
CelProTHC Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Kamer mod działa z oficjalnej strony pewnie coś zle robisz a co do mapki 110+ sa różne poradniki na forum ZBIERAM+++++++ DAJ + NIC CIĘ TO NIE KOSZTUJE GG 39118015 Metin2 Pl S25 Shinso -Ninja Dagger 40 lv i ciągle rosnie ;D Wejdz w ten link zbieram 50 wejsc;) To Cie nic nie kosztuje;) http://www.darmowepassy.pl/?id=5411 Odnośnik do komentarza
KuCi123 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Dodładnie mod pewnie działa, ale poprostu nie masz tej mapy;) Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3: Instalacja, konfiguracja forum Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi Podpinanie domen Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum Doradztwo Zaproponuj coś. Technik Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP Odnośnik do komentarza
Niepokorny Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Po co piszecie takie posty jak już to dajcie jakiś link do poradnika a nie piszecie mi że czarne to jest czarne białe to jest białe Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
RamPro1982 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 (edytowane) Lap...Nie wiem czy w 100% dziala znalazlem to gdzies na necie podobno ma wbudowaną mapke 110+ http://www.przeklej....xe-00378l63u96u i jest specjalnie na elite Edytowane 26 Listopada 2011 przez RamPro1982 RameskoPL 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi