kamilq_0 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Witam! Proszę ściągnąć obrazek. O tuż ciągle mi to wyskakuje od tąd pobrałem i ciągle próbuje się zalogować PBDO bota nie wiem czy muszę coś dodatkowego ciągać czy coś. Mam netframework 4.0, 1,1 i 2.0!!! Proszę mi pomóc bo kurna jeszcze nigdy ni8e udało mi się pobocić na PBDO !!!! Edytowane 23 Listopada 2011 przez kamilq_0 Odnośnik do komentarza
beblok Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Brak obrazka, brak opisu problemu. Jak mamy Tobie pomóc ? Odnośnik do komentarza
kamilq_0 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 juz jest sorki Odnośnik do komentarza
p3in Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Zainstaluj net framework 3.5 mi pomoglo kamilq_0 1 Pomogłem ?? To daj Lajka Odnośnik do komentarza
kamilq_0 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 ok zaraz to zrobie i sprawdzimy Odnośnik do komentarza
piotrekp10 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 a takie pytanko z innej beczki: PDBOT potrafi kupować sam ECO? Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 @UP - offtopic. Od czego macie polish MPCforum na stronie PBDO? Macie tam jego developerów, do dlaczego nie posłuchacie treści błędu, i nie zrobicie tego co Wam każą... Odnośnik do komentarza
Machniuk Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Pobierz najnowszą wersję bota. Za pewne masz jakąś starszą. Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL). Więcej pod PM. Odnośnik do komentarza
p3in Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Akurat to mi przy nowej jak frameworka nie miałem też nie działało ale jak framework nie pomoże to faktycznie nowa wersję będzie trzeba ściągnąć Pomogłem ?? To daj Lajka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi