SϒS™ Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Czesc ,wielu z was mialo problem na dedku z WARNING: / wos not property dismountet dzisiaj pokaze wam jak to rozwiazac 1.korzystacie z tego : http://www.exone.pl/baza-wiedzy/faq/co-to-jest-konsola-vsphere-i-gdzie-j-mo-na-pobra/ 2.wchodzicie w konsolę 3.dajecie enter --> wpisujecie fsck -y od to cała filozofia .. ^ ^ @EDIT Odkrylem ze w vm często po fsck -y jest problem z połączeniem strony z zew.bazą Mysql Dlatego w takim wypadku warto skorzystać z fsck -f -c ?y lub ustawić tune2fs -c 0 -i 0 /dev/sdx1 i tune2fs -c 0 -i 0 /dev/sdx2 User™ 1 Więcej straci ten co to wszystko liczy... Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu.. Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę z D&G'em polować na łanie =) Odnośnik do komentarza
Ŧalse Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 sory ale to co za kurwa tut bez sensu =.= piszesz tuty na sile skoncz juz z tym Odnośnik do komentarza
Vide_Cull_Fide Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Hmmm i po co to ?? Jak wystarczy z Ovh vKvm a polskie serwerownie podłączała za free na czas awarii tak mi się zdaje spotkałem 1 w Polsce i podłączyli Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedałIntel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB Odnośnik do komentarza
SϒS™ Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 na exone.pl np jezeli gra duzo osob i bez off serwera kupisz parametry to ci wybija ten błąd i przez putty nie mozesz sie wbic na serwer ;p Więcej straci ten co to wszystko liczy... Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu.. Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę z D&G'em polować na łanie =) Odnośnik do komentarza
exgunner Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 nie rozumiem jednego... po co się tak czepiacie ? tut jest, każdemu może się zdarzyć, i od razu się sracie SϒS™ 1 coming soon... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi