Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mazda speed 3 a dodge cahrger srt8 super bee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do 12lvl jezdzilem mazda speed3(pelny tuning) i jezdzilo mi sie super. Uzbieral na chargera (jak wynikalo z osiagow byl o 50% lepszy). Wwalilem troche tuningu (na tym lvl full do niego nie mozna zrobic) i co sie okazalo? Ze na torze "North road" gdzie mazdo zazwyczaj bylem 1-2, to na 5wyscigow chargerem nie dojechalem ani razu do mety bo czas mi sie skonczyl. Mazda chwile po Idealnym starcie mialem 210km/h gdzie tutaj przez pol toru sie rozpedzam do 180. Mazda bez znacznej straty szybkosci robilem zakrety 90' a tutaj przy 60 obijam sie o sciany i jade srednio 130km/h. OCB?! wkoncu auto klasy 2 a taki szajs ze ja pierdole!

Powinno przy kupnie byc ostrzezenie

"Uwaga ten samochod nie ma funkcji skrecania jedynie lekko przechyla sie na boki, nie posiada rowniez silnika dzieki czemu 200km/h osiaga w 20minut na prostej z gorki"

20830.png

Opublikowano

Tak to bywa kolego...

Miałem dokładnie tak samo... lecz uczymy sie na błędach i ja robiłem tak:

-zdenerwowałem sie

-wziąłem sie w garsc

-nadal jezdzilem mazda i zbierałem kase

-teraz jezdze BMW Z4 m coupe ;D

Opublikowano

sam miałem Dodge i nigdy w życiu nikomu go nie polecę. Jeśli nie sprzedałeś mazdy to używaj jej dalej, a dodge sprzedaj i kup sobie mazde rx7 też za 60k lub bmw z4. Tym dodgem jeździłem tylko na pościgach policyjnych.

jLRw2A6.png