Hardkor97PL Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 A więc witam was wszystkich mam pytanie. Czy da się sprawdzić do kogo się giftało rzeczy za gp ? Jak pomogłem daj Lubię to Odnośnik do komentarza
Sneakysu Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Nie da się Hardkor97PL 1 Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 nie, nie ma takiej mozliwości. Zobaczyć od kogo może osoba odbierająca item ale w drugą stronę to nie działa Hardkor97PL 1 | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Hardkor97PL Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 szkoda :/ bo widzicie mojemu braciakowi zrobili włam na konto wydali wszystkie gp i na tym się skończyło niestety nie może zmienić hasło bo nie pamięta tych pierdół. Próbowałem już zmienić hasło z poradnikiem ale niestety nigdzie nie ma daty, Jeszcze takie pytanie czy jak napiszę do nexona żeby mi przesłali datę do zmiany hasła to mi podadzą datę czy odpowiedzą że nie mogą ? Jak pomogłem daj Lubię to Odnośnik do komentarza
Bebson Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 wiesz zawsze możesz próbować pisać do nexona na pewno ni9e zaszkodzi a może pomóc. Ale co do pytania to troche źle je sformułowałeś bo sam nie mozesz zobaczyć do kogo przesłałeś ale nexon moze ma gdzieś zapisy, choć to tez mało prawdopodobne ale może jednak Hardkor97PL 1 | 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member | Odnośnik do komentarza
Hardkor97PL Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 cóż muszę próbować zmienić hasło najpierw spróbuje każdą możliwą datę a potem napiszę do nich żeby mi przesłali datę jak nie zdnajdę Jak pomogłem daj Lubię to Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 cóż muszę próbować zmienić hasło najpierw spróbuje każdą możliwą datę a potem napiszę do nich żeby mi przesłali datę jak nie zdnajdę NEXON nie udostępni ci daty człowieku ... Skąd mogą mieć pewność,że ty czasem nie ukradłeś tego konta . Nie trafisz daty = nie zmienisz hasła . Hardkor97PL 1 Odnośnik do komentarza
kwiatziom Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 omek ale jak poda im może prawidłowe pytanie sekretne i odpowiedz to może datę odzyska Hardkor97PL 1 sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 omek ale jak poda im może prawidłowe pytanie sekretne i odpowiedz to może datę odzyska Oj nie wiem.To już tylko zależy od NEXON-a,bo np nie podał bym daty nie mając 100% pewności,że to jego konto . Hardkor97PL 1 Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Już wiele takich sytuacji widziałem, była także w clanie. Piszesz do niech ticketa, prosisz o zmianę hasła podajesz im wszystkie dane, a oni ci dają losowe hasło wysyłając na e-maila. Hardkor97PL 1 Odnośnik do komentarza
Hardkor97PL Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 wysyłanie e-mail odpada braciak zakładał konto wpisując byle co :P Na szczęście ja taki nie jestem podaje prawdziwe dane i nie mam problemów a on.. Jak pomogłem daj Lubię to Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 No to kicha jak nie zna danych już raczej hasła nie zmieni. Hardkor97PL 1 Odnośnik do komentarza
Hardkor97PL Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) no to dupa ;/ nie dość że wbili mu się na konto i podpieprzyli 35 K gp to jeszcze straci konto. Ale cóż dzięki wszystkim za odpowiedzi. zostawiam Like, do zamknięcia. Chciałbym żeby plusy i minusy wróciły :P Edytowane 23 Listopada 2011 przez Hardkor97PL Jak pomogłem daj Lubię to Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 no to dupa ;/ nie dość że wbili mu się na konto i podpieprzyli 35 K gp to jeszcze straci konto. Ale cóż dzięki wszystkim za odpowiedzi. zostawiam Like, do zamknięcia. Chciałbym żeby plusy i minusy wróciły Lock Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi