hhooo Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam pobrałem sobie Metina, zainstalowałem, uruchamiam sobie patchowanie, a tu komp się zresetował. Druga próba zakończyła się blue screenem. Nigdy nie miałem takiego problemu. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antix Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 jak masz xp to zainstaluj sp3 hhooo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhooo Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie ma takiej mowy. Moje sterowniki współpracują tylko z SP1 i SP2. Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antix Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 ale sp3 napewno pomógłby by ale twoj wybor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhooo Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Kolejny co nie czyta ze zrozumieniem. Jak mam wgrać SP3 jak mi na nim sterowniki nie działają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ściągnij nowsze sterowniki... SP3 to jedyne wyjście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi