damian&d Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Siema. Czy wpisywanie captcha w ibocie dobrze dziala? Bo w kbocie to strata kasy. Jak dziala to jak kupić? Gdzie? Można płacić PSC? Odnośnik do komentarza
joozef Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) mi kody nie wyskakują ale możesz kupić je na stronce po tym jak sie zalogujesz na swoim koncie obecnie za niecałego dolca 1000 kodów Edytowane 22 Listopada 2011 przez joozef Odnośnik do komentarza
damian&d Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ale czekam na info czy płynnie wpisuje. Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Tak... zależy co rozumiesz pod "płynnie". wpisuje dobrze i tyle ;D Odnośnik do komentarza
ohary Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 zazwyczaj wpisuje mniej więcej po 15 sekundach, chodź zdarzają się wpadki ze błędnie wpisze przy dość zamazanym tekście ja nie narzekałem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi