SUREK Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam, mam problem z internetem od 3dni. A mianowicie gram sobie i rozlącza podłączam pod inną karte sieciową dziala i po 30min znowu i tak ciągle wiecie co może być przyczyną myslalem ze system przeinstalowalem i nadal to samo Proszę o pilną pomoc! PS: moderatorzy nie wiedzialem gdzie to dać Legenda Metin2! Odnośnik do komentarza
plszakalpl Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 co? Odnośnik do komentarza
SUREK Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 up po co nabijasz zbędne posty? Legenda Metin2! Odnośnik do komentarza
plszakalpl Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 bo masz skladniegorsza niz 7 latek i niz nie rozumiem Ruudi 1 Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 ja tez nic nie rozumie z postu, to się nie dziw że i inni system, karta, modem albo router jaki masz, i jak się łączysz If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
SUREK Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 router. prosze o pomoc.. dlaczego po 30min mi się rozłącza internet... Legenda Metin2! Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A ile masz kompów? Bo może masz konflikt ip..mnie też dziennie rozłącza 8 razy.. Odnośnik do komentarza
SUREK Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 no 1 i raz na jakiś brat się łączy laptopem ... Ale teraz go nie ma i nie łącze się z innymi komputerami Wiec nie wiem o co chodzi. Legenda Metin2! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi