orioxxx Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Cześć. Chciałem się dowiedzieć jedną rzecz. Dzisiaj dostałem bana za niedozwolone oprogramowanie. I nie wiem czy jest to ban systemowy czy nadany przez Mistrza Gry. Na adres e-mail przyszedł mi e-mail z powodem blokady konta czyli to jest ban nadany przez Mistrza gry czy systemowy ? Podobno jak systemowy to nie przychodzi adres e-mail z informacją. Wiecie jak to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPAT Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Jeśli zbanowała cię maszyna to maila nie dostaniesz , jeśli Mistrz gry to Dostaniesz powiadomienie za co, By Miyoshi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orioxxx Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Dziękuję. Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi