MrMateuszPL Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Założyłem koledze server i nikt nie może wejść a na moim kompie działa. On też nie może wejsć. Zapora wyłączona. Co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AimBoter Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Na hamachi? Jak nie, to odblokowałeś porty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usama Su kocken Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Sprawdź czy white lista jest włączona czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxDominxx Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Macie MC pirata czy premium? W server.properties daliście online mode;false(jak nie macie premium) czy true(jak macie premium) Edytowane 22 Listopada 2011 przez xxDominxx gadzik12345 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonye Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Wyłącz zaporę systemu oraz antyvirusa. Niech kolega zrobi to samo ;] @down Musi, czasem zapora blokuje wejście na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damisk Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 @up kolega nie musi nic robić poza hamachi. Wrzuć swoje pliki properties i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMateuszPL Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 To jest tak: Mamy no premium i online mode jest ustawione na False White lista false Zaporę mu sprawdzałem, wyłączona Antywirusa chyba niema bo sprawdzałem i nie było Hamachi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khapen Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mam taki sam problem jak kolega MateuszPL dołączam się do pyt. co zrobić? dam lubię to i co tam jeszcze chcecie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stokarz Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/427046-tut-zazegnanie-problemow-kolega-nie-moze-wbic/ Masz link do tuta By Vanosz|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi