kamyrdol31 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Serdecznie zapraszam na nowy serwer EPICCRAFT IP serwera:s38.csrv.pl:21836 Mumble: Adres:mumble.csrv.pl Port:51836 IMFORMACJE Premium/NomPremium Zwierzeta:ON Potwory:ON Serwer posiada 10 slotow mamy zamiar zwiekszyc Szukamy sponsorow (25zl) serwera = ADMIN Edytowane 23 Listopada 2011 przez kamyrdol31 Odnośnik do komentarza
BloodRiderPL Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Wszedłem w minecrafta, no i dodałem serwer. Serwer już upadł? Prawda czy kłamstwo? Piszcie w komentarzach, co o tym myślicie. Nie ocenię serwera źle, gdyż do jego publikacji nie mam raczej żadnych zastrzeżen, chociaż... 3 sponsorów - 3 adminów więcej. Dzieci są zdolne do wszystkiego, więc lepiej nie wiedzieć, co mogą zrobić. Prawdopodobnie "Właściciel" nieźle wzbogaci się w te święta. @edit: kamyrdol31, posty da się edytować, nie musisz pisać nowych, tym samym je sobie nabijając. Gdybym zamiast edytować, robił nowe posty z każdą zmianą, miałbyś co najmniej 3 nowe posty. Dodatkowo podane przeze mnie pytanie było retoryczne, serwer nie upadnie, napisałeś "do odwołania". Nie rozumiesz wyrazów, które piszesz jako właściciel, wyrazy te brzmią: "Serwer OFF do odwolania". Łapiesz się w swoje pułapki, człowieczku. @edit2: Ortografia leżała, ale przynajmniej edita zrobiłeś. Edytowane 22 Listopada 2011 przez BloodRiderPL Odnośnik do komentarza
kamyrdol31 Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Serwer juz dziala Edytowane 22 Listopada 2011 przez kamyrdol31 Odnośnik do komentarza
BloodRiderPL Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Nowy post, wiem że może zaliczyć się do spamu, ale... Nowe informacje, aby wszyscy zobaczyli: Screen pod tytułem: Admin nie ogarnia. Wcześniej napisałem mu jeszcze ok. 5x komendę na usunięcie tej wypływającej lawy. Ze środka wygląda jeszcze gorzej, a regulamin... no comment. Screeny: Więcej screenów robić nie miałem zamiaru. Jak widzicie na screenie, admin nie ma czasu, aby naprawić spawn(lawa jest na zewnątrz i w środku, multiverse nie działa i nie wolno rozwalać mapy). Co dziwniejsze, na serwerze nie ma właściciela, a PATRYKLESIO, który jest adminem - nie jest nim, ma tylko creative, nie zna żadnych komend, i bawi się olewając innych, nie ma też chęci na naprawienie spawnu. To, co się stanie z twórcą serwera i obsadą, a także z tym tematem, zostawiam w rękach Moderatorów i wyżej położonych. Edytowane 22 Listopada 2011 przez BloodRiderPL Odnośnik do komentarza
ArtimalPL Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Luuuz... Zapal tooo... :] Admin mówił że jutro w granicach 16.00 będzie git bo odbudowują serwer Odnośnik do komentarza
kamyrdol31 Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Przepraszam za nich postaram sie to naprawic.Byly male problemy z opami. Odnośnik do komentarza
Neonye Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 www.mpcforum.pl/topic/488302-epiccraft-100-survial/ CLS Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi