Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOS

Daro85

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tu można pisać kto potrzebuje pomocy kto morze pomóc na globalu HELHEIM mam elfa ee to jak ktoś bedzie szukał pomocy przy quescie na serwerze prywatnym http://www.monstermu.com/ mam dl max to też mogę pomóc w sprawach agielskiego jestem noga.

- pomorze mi ktoś to przetłumaczyć ??(Username) (Uppercase letters and special characters are not allowed in your username.)

-w adia są 2 nowe postaci wie ktoś jak z tego korzystać wiem ino że to służy do nowych itemów od 380 lvl ale z czego powsateje to nie mam zielonego pojęcia.

Opublikowano

A jak ktoś potrzebuje pomocy przy przenoszeniu itemu też mogę pomóc bez płatnie bo wiem jaki to problem jak nikt nie chce pomóc jak co to pisać gg 6705474

Opublikowano
(Uppercase letters and special characters are not allowed in your username.)

Z tego co umiem to znaczy:

Duże litery i znaki specjalne są niedozwolone w Twoim nicku.

:P

aaa

Opublikowano

dziki a wie ktoś jak sie robi to w adi ?? bo mam parę itemów ale nie umie do tego dojść czy tam sie używa chaosa, kreation, blessa, soula, jol?? Proszę o pomoc!!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie każdy sie uczył angielskiego !! Dzięki a wie ktoś gdzie dorwać idzie taki ring ??

Opublikowano

Chyba inni uzytkownicy dali Ci juz do zrozumienia ze to nie jest forum na ktorym mozna znalezc opisy itemow,questow itd.TO jest forum o cheatch!

W odp na pytanie...

Kanturu remair

audiliftabsolutlyfinal.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

google.pl trzeba wpisac takie cos " ile jest max zen w mu online" jak to bedziesz wiedzial to idziesz do szopa gdzie jest bless bug kupujesz tyle b zeby bylo full zen i gitara ? :D :P

Opublikowano

kurwa kup sobie slownik angielskiego albo uzyj online translatora co to ma byc ? forum do tlumaczenia angielskiego czy forum o cheatach/bugach/hackach? wytrzasnoles jakis z koziej dupy topic na forum o cheatach -_- jak niewiesz do czego sluza te gobliny to idz na oficjalne forum globala i popatrz sobie w faq ctrl+f i jedziesz a jak nieznajdziesz tam to zaloz temat i ci pomoga tamtejsze spamery ktore zrujnowaly dzial mu polski, tutaj modzi powinni sie zajac tematami tego typu bo zaczyna sie robic syf tak jak na oficjalnym forum gry czyli tematy wogole niezwiazana z tematyka forum i ludzie jedynie spamuja postami typu "idz na google" taka prawda..

2006-2010