Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co do Metin2PL 26. Solar...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zaznaczyć, że jako tako należę do tej 'elity' w polskim metinie. Swoje osiągnąłem, ale nie przeciągać chciałbym się dowiedzieć jakie będą ceny w pierwszym, drugim, trzecim dniu, 2tygodniu i 1 miesiącu nowego serwera. Zawsze byłem wierny jednemu serwerowi, na nowych nie zaczynałem, ale jutro pragnę to zmienić i tak orientacyjnie chciałbym wiedzieć ;]. A i może oszacujecie czy wprowadzą jakieś zabezpieczenia nowe przy starcie serwera ? Od razu będą chińskie boty latały i ceny mnożyły ;/ ? Jak sądzicie ? Macie wrażenie, że na ów serwer powracają starzy gracze, którzy opuścili dawno bądź opuszczą teraz inne serwery i zagrają na tym ? Chodzi mi o takich ogarów ;).

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Moje zdanie to: Na nowy serwer przyjdzie kupa starych graczy by se coś udowodnić, zapchają rynek i ceny podyktują a następnie będzie kicha jak zawsze z tym że oni zahamują "nowych" graczy albo tych którym się nie udało nic osiągnąć.

Opublikowano

Na tyn serwer przyjdzie duzo graczy nowych jak i starych z innych serwerów a nooby zawsze na początku będą chciały zarobić to ceny będą dość wysokie lecz potem wszystko powinno tanieć

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Dlatego ja radzę ewentualnie wszystko tanio kupywać ,albo wszystkie dropnięte riby itd 3mać z 2/3 miechy

Później będą chodziły po 100kk/200kk xdd

Takie życie ,ale chuj :D

Są tego plusy xD m.in. tanie poty :D

hersygna.png
Opublikowano

Nikt nie wie jakie bedą ceny ,wydaje mi się ze bedą zabezpieczenia przed fb itp na początku bd dużo ludu ale z czasem bd ich mniej jak ceny bedą na pozostałych serwerach

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Będą niskie, jebne i zaczną bardzo powoli spadać jak teraz na Syriuszu. Bardzo długo spadają ale jest to widoczne. Z Duchowego uderzenia za 5kk zrobiło sie 800k a z Aury za 40kk 10 ;]

sygnanu.jpg

Opublikowano

Początek serwera to jest logiczne myślenie.

Znam sposób, mogę wam go udostępnić.

Grasz sobie MENTALEM, potrzebujesz silnego ciała, duchowego etc.

Kupujesz te ku, w pierwszych dniach od ludzi, ale oni sprzedawać będą tanio, bo nikt nie będzie miał tyle kasy.

A ty natomiast, dropniesz np. Aurę Miecza, to jej nie sprzedajesz, tylko trzymasz jakiś tydzień, dwa.

Przez ten czas ceny potrafią skoczyć x5, x10, x15 ;)

Ja tak zrobiłem na początku S25.

Kupowałem czarowane ostrza po 500k.

Dropiłem inne KU, po 2 tyg. sprzedawałem je 10x drożej.

Pozdrawiam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Przecież to będzie kolejny serwer więc jakie zabezpieczenia? Będzie to samo co na tych 25 serwerach.

Na początku to proste, że będzie drogo bo będzie mało itemów. Ale jak już ludzie powbijają te 70lv to ceny zejdą w dół.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Nowy serw... MYŚLEĆ LUDZIE!!! Oni to tylko robią po to, że jak ktoś chce być lepszy od innych to wykupi pół IS i nasz szanowny team się wzbogaci. Bo po co na starych serwerach nowi mają korzystać z IS jak i tak już nie będą najlepsi??? MYŚLCIE LUDZIE!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...