Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Biobot

(:ALBERT:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Nie wiem dlaczego ale mam problem z biobotem dlatego więc piszę. Na forum odpowiedzi znaleźć nie mogę. Mianowicie nie mogę odpalić pewnego konta na bio. wyskakuje mi tabelka "failed to get server IP adress of the spacemap". Biobot nie chodzi mi tylko na jednym koncie na kilku innych go odpalam i probemu nie mam. Kbot też chodzi na tym koncie. Dlaczego tak jest? Dlatego że konto jest na darkorbit wp czy coś takiego? (będziecie wiedzieć sami o co dokładnie chodzi). Proszę o pomoc

Edytowane przez (:ALBERT:)
Opublikowano

a masz konto na wp ? sproboj przez sid sie zalogowac :) (sesion id mozesz znalesc naciskajac prawym przyciskiem po lewej stronie ekarnu i dajesz wyswietl zrodlo strony potem naciskasz ctrl+f i wpisujesz sid i tam bedzie zanzczony sid to bedzie jakis takie ciag znakow 4h3214jmph1f1ol1ru1m1gf242 potem id gracza to kazdy wie mapa i ...? nie pamietam dalej bo dawnio na bio nie latalem;/

Opublikowano

Ja też tak mam ale albo mam tak jak kolega a jak się uda zalogować to bot stoi w miejscu i się nie rusza. Jak kliknę na mapę to leci ale potem staje i nie zbiera skrzynek

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano (edytowane)

a masz konto na wp ? sproboj przez sid sie zalogowac :) (sesion id mozesz znalesc naciskajac prawym przyciskiem po lewej stronie ekarnu i dajesz wyswietl zrodlo strony potem naciskasz ctrl+f i wpisujesz sid i tam bedzie zanzczony sid to bedzie jakis takie ciag znakow 4h3214jmph1f1ol1ru1m1gf242 potem id gracza to kazdy wie mapa i ...? nie pamietam dalej bo dawnio na bio nie latalem;/

Wiem co to sid i gdzie go znaleźć ;) ale dzięki ;) kolega Zulek bury i Ty macie "lubię to" ;p jak nie zadziała to nie mam wyjścia kupuję licencję na kbota ;) bo mam pewność że chodzić będzie. spróbuje jeszcze przez sida właśnie.

a i konto właśnie mam na wp.

<h3>

<span class="author vcard"><a class="url fn ___hover___member _hoversetup" href="../../user/377114-polandxxdd/" id="anonymous_element_3" title="">polandxxdd</a></span> wielkie dzięki ;p udało mi się zalogować przez sida i chodzi ;p dzięki serdeczne za pomoc ;) pozdrawiam :)</h3>

Edytowane przez (:ALBERT:)