Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agbot

gaara1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż gdy wbilem do gry z srproxy+loader+bot to BOT wogule nie widzi mi postaci a chcialem sobie skille poustawiac to na skill list jest pusto i w AgBocie zamiast mojego nicka jest

Player Name lvl:0

a powinno byc Player Name:IdunaPL lvl:40 ...

Opublikowano
Otóż gdy wbilem do gry z srproxy+loader+bot to BOT wogule nie widzi mi postaci a chcialem sobie skille poustawiac to na skill list jest pusto i w AgBocie zamiast mojego nicka jest

Player Name lvl:0

a powinno byc Player Name:IdunaPL lvl:40 ...

Hehehe gz dla ciebie :P Teraz tylko módl się by nie zrobili banlisty ;] Opcode pozamieniali po inspekcji i dlatego boty nie działają. A zły opcode wysłany do serwera = ban :P Trzeba czekać aż uaktualnią boty nowymi opcodami :P Teraz lepiej nie ruszać niczego.

Chociaż nie wiem czy przy logowaniu są wysyłane więc może bana nie będzie. Ale jakbyś użył np. scripta to już tak :P Bo zmienili opcode od poruszania postacią. Wczoraj był 7738 a dzisiaj jest 71AF...

Opublikowano

Zly dzial? umieszczajcie problemy z poszczegonlym botem w odpowiednim dziale..

A co do tematu, bedziesz musial przez najlbizszy tydzien albo nawet 2 tygodnie byc legit i poczekac az jakies koxy nie przejda zabezpieczen i nie zrobia dzialajacego bota

sygna1o.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...