Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

gram w MC od może tygodnia ... i dziękuje wam tak naprawde za wprowadzenie w MC

grałem długo w wersje 1.8 beta i ogarniałem po 3 dniach . ale wszystkie servery są teraz na wersji 1.0.0 -.-

ehh

Co do pomocy . zaktualizowałem . wszedłem .

i

o.O : moje pytania !. ::

1. jak robić miksturki.

2. (troche po za tematem) jak uruchomić konsole i gdzie znajde komendy np na Respienie Potworów, zwierzaków .

3. Jak ulepszać !? ( raz udało mi się ulepszyć kamienny topór. ale np diamentowego itp już nie moge . a i mogłem wybrać tylko jedną opcje !.

4. co do wiosek . jak się ludzie zachowują ? czy mają możliwość rozbudowywania się ? i czy mogę ^^ "grabić,gwałcić,zabijać,mordować,(zostać panem),itp"

5. co się stało z moim morzem ? (miałem ładne morze . fuks że zostawiłem je na puźniej . morze zamarzło mi ... po updacie .)

6. fuck yea dużo pytań. [ gdzie znajdę takie rzeczy jak np instukcje robienia tego stołu z książką ... pojedynczo moge se sprawdzić na YT . chce mieć cały spis .

7. na wersji 1.8 miałem hacka . na X miałem wallhacka ma widok surowców oraz graczy drewna lavy itp. a na C miałem light hack . teraz go nie mam !. Plix help . Ps wiem jak wejść w pliki pirackiego mine crafta !

Daje plusy za Odpowiedzi . odpowiedzi prosze kierować tak. :

NP.

Pytanie Nr. 2,3

Odp: bla bla bla blabla blabla blabla blabla blabla blabla, blabla blabla blabla blabla blabla bla BLA BLA !

Thx za czytanie tego syfu Tak zwanego " Neo kida"

Edytowane przez nodi7171
Opublikowano

1.www.minecraftwiki.net/

2.W plikach serwerowych plik start.bat komendy na respienie: /spawnmob <nazwa moba>

3.Dajesz do stołu enchartingu jakiś itemek. Musisz mieć odpowiedni lvl, po prawej stronie masz jaki. Klikasz to i item ulepszony.

4. Nie, nie mają sztucznej inteligencji. Chodzą bezcelowo po całej wiosce, nie mozesz zostać panem.

5.Zmienił Ci się klimat? :D

6.www.minecraftwiki.net/

7.xRay, jeszcze chyba nie wyszedl na 1.0.0 (po kazdym updacie MC mody znikaja)