Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać do Pvp metin2.pl

AdrianeK™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat nad wyborem postaci idę w stronę pvp ;d może ktoś z was ma jakieś doświadczenie i da mi radę dziękuje i pozdrawiam ;d

...............................................................................................

Opublikowano

Sura BM/ Woj body / Ninja archer lub dagger/ szaman smok po 75 lvl'u ;D Te postacie są najlepsze do pvp na pl'u ;>

Opublikowano

Sura BM/ Woj body / Ninja archer lub dagger/ szaman smok po 75 lvl'u ;D Te postacie są najlepsze do pvp na pl'u ;>

Mam dylemat Body lub Dagger ;d

...............................................................................................

Opublikowano

BM i Archer sa najlepsi w pvp

woj body chyba oszalales :O bodziak to najgorsza postac do pvp

jesli chcesz wybierac tylko miedzy bodym a Daggerem to tylko i wylacznie Dagger

860331433165800174608.png

Opublikowano

Chyba się skuszę na bm-kę ;d

Opublikowano

Chyba się skuszę na bm-kę ;d

W sumie BM jest bardzo dobrą postacią do PVP ale troszkę kosztuje zrobienie takiej postaci.

Na twoim miejscu wybrałbym " Ninje Daggera" postacią szybko można wbić level, "KU" są bardzo tanie ale przede wszystkim jest bardzo dobra w PVP.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...