Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy dział] Assasin Creed

BuBusio

Assasin Creed  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ma by? stworzony dzia? Assassin Creed wraz z podkategoriami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich w tym administracje, zespół MPC , userów itd.

Wnoszę to propozycje, ponieważ Assasin to popularna gra, w którą zapewne gra/grało dużo osób.

Proponuje stworzenie działu Assasin Creed w tym podkategorie do każdej części Assasina.

W tej grze mam ogromnie doświadczenie, ponieważ przeszedłem wszystkie części(teraz oczekuje Assasin Creed Revelations PC).

W grze ciekawe jest to, że od części 3 został wprowadzony tryb multiplayer. Mam nadzieje, że to też zostanie wzięte pod uwagę.

Oczywiście zapraszam też do głosowania w ankiecie.

PS. Jeśli zostanie to zaakceptowane podejmę się "ogarnięcia" całego działu wraz z podkategoriami.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Na nie. AC to jedna z niewielu serii, którą kupuje się dla singla. A ile mogą trwac rozmowy o nim? Oczywiście, jest mutli, ale tylko w 2 częściach.

Pomimo,że od premiery jedynki jestem wielkim fanem serii, jestem na nie, gdyż dział nie ma racji bytu.

Opublikowano

TAK

W tamtym temacie pisali żebyśmy poczekali do premiery Revelations i wtedy pomyślimy. Więc ja myślę i jestem na tak. B. dobra gra, dużo osób w nią gra, multi w tej części utrzyma się bardzo długo, a przecież ma wyjść AC 3 :]

@Down

Gildie będzie można stworzyć w revelations, problemy techniczne, problemy z przejściem, ustawki na multi, trainery (czy jakoś tak ;D )

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Neutral

Dlaczego ? Dział to jedno, a drugie to ekipa, która będzie sprawowała opiekę nad działem.

A to, że chyba nie ma hacków do tej gry, to nie znaczy, że nie może powstać taki dział.

Gdyby ktoś miał np. problemy techniczne albo problem, z przejściem jakieś misji to byłoby można napisać temat w tym dziale i oczekiwać rozwiązania.

Opublikowano

Cheaty są? Nie, więc raczej to nie przejdzie..

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Zrobiłes ten temat, żeby dostać tam kida, prawda?

Nie.

Poprzednicy wyjaśnili wszystko. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Ja jebie, raz kurwa piszecie że to forum nie tylko o cheatach, a raz, że to jest forum o cheatach i to zbędne ogarnijćie dupska

tak

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zrobiłes ten temat, żeby dostać tam kida, prawda?

Nie.

Poprzednicy wyjaśnili wszystko. ;)

Uwierz mi, dla mnie nie ma mniejszego znaczenia kto tam będzie ekipą.

Opublikowano

No wlasnie.

Zavv ma racje. W LoLu nic nie ma a i tak sie udzielaja.

Jest tam kid i mod.

A tak btw. to ekipa do tego dzialu juz jest.

Od czego sa GMowie?

Na tak!

Opublikowano

Już w dwóch odsłonach mamy multi, hacki na pewno powstaną.. Problemów na pewno nie zabraknie, tak samo tutków.. Ja bym zrobił dział testowy.. TAK!

Nothing to do here.

Opublikowano

Co racja to racja.

Do pewnych działów nie ma cheatów , a jednak się trzymają.

Skoro działy są po to ,aby pomagać userom to ten dział też by się przydał ,gdyż z tego co wiem sporo osób gra w ową grę :)

Na TAK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...