Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Testosteron

TakieTam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestes tak głupi, ze o ja pierdole.

chcesz wygladac jak napakowane wiadro gówna i ładować w siebie to wszystko? nie lepie naturalnie pocwiczyc bez zadnych odrzywek tylko dużo jesc? coraz głupsze społeczeństwo rośnie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja jakoś mam podobną sylwetkę i nic nie biorę, nawet diety nie mam, poprostu biegam, podciagam się robie pomki i inne ;d

Opublikowano

TakieTam

bierzesz odzywki zgaduje ze bez diety i dobrego treningu a jedyne

co ci przygodzi to pewnie 1kg miesni i 3kg tluszczu :>

nn49261111

'jak bedziesz bral w zastrzykach'

to nie wiedzialem ze tescia mozna tez brac w formie tabletek :D

nie pytaj sie tu bo 90% tutaj ludzi nie mialo stycznosci z silownia wiec Ci gowno doradza

a pojdz na forum o tematyce kultyrystycznej,3 boju to Ciebie wysmieja i dadza bana :>

do 18 bez koksu nawet bez odzywek mozesz juz wygladac 2x lepiej niz Twoi koledzy

a Ty w wieku 11 lat za kreatyne sie brales dobry jestes

zgaduje ze pewnie jak sobie wmowisz to i tak to kupisz

tylko nie wiem skad wezmiesz kase bo to nie kosztuje 50zl. tak jak kreatyna :>

i jestem ciekaw kto Ci bedzie robil strzaly w dupsko ojciec ? hah

na przestroge napisze Ci tylko ze moj kolega ostatnio jebnal 10 strzalow tescia

ma 17 lat po 4 strzale odwiedzil szpital bo mu nerki wysiadaly

OMG ! Ty wiesz co to " , " ... " . " .... boże , z tego co Ty napisałeś to hmm gówno wiem ;)

Hehe 14 lat i chcesz brać " Naturę " , nie przesadzaj... nie wystarczy Ci normalnie ćwiczyć ? a później coś brać?;)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Ehh tu widze tylko narkomanów a nie uczciwych kulturystów...Zobaczcie se Johna Cena'e. Czy on pakuje w siebie sterydy?NIE!Po prostu codziennie pakuje na siłowni ,żeby następnego dnia być jeszcze lepszym!Ja mam 11 lat i dopiero zaczynam ćwiczyć i już coś tam mam więc w wieku 14 lat da się tak wyglądać!Jak ja widze 5 latka robiącego pompki w powietrzu!

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/591052-zapowiedzneverius/"][img]http://www.downloadclient.pl/prezka/animacja.gif[/img][/url]

Opublikowano

Do listy kolegi z motylkiem w avatarze dopisz sobie:

problemy z wątrobą (za kilka lat zaczniesz np. zostawiać śniadanie na klatce schodowej po wyjsciu z domu),

nienaturalne proporcje ciała

łysienie

Jak chcesz to się baw, nikt za Ciebie nie umiera. Zamiast wydawać na te wszystkie anabole lepiej zainwestuj w siłownie, dietetyka i inne rzeczy na które trwonia pieniądze ludzie w Twoim wieku

f.png

Opublikowano

@TakieTam

ja Ci polecam inne forum - tam nie zrąbią z Cb beki, tylko Ci profesjonalnie doradzą. Jak chcesz pisz PW.

dópa!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...