Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Testosterone (C19H28O2) V.7.29

Uszek91

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano
A ja mam pytanie jest tu opcja że nie trzeba wpisywać tego kodu z obrazka??

Nie, niema tu łamacza captchy.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prosze mi pomóc,wrzucam loadera do silka i mi pisze ze nie daje do tego co trzeba,wiec nic nie rozumiem ,mam tylko jeden folder w programeifiles ze silkiem i wrzucam i nic ciagle to samo pisze czyli -Please make sure this file exists in directory and is named correctly,prosze o pomoc

Opublikowano

mam problem z testosterone poniewaz kiedy go odpalam to pisze mi ze nie moze znalesc orginalnego clienta do wersji 1.184;/ a sciagnalem juz tego pod wersje 1.185 i nie wiem co jest grane prosze o pomoc.

Opublikowano

rosire napisz w temacie, że loader działa z wersją 1.86 silkroada .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano
HELP!!!!Gdy wciskam launch w loaderze wyskakuje ze nie moze znalezc orginalnego silka:(Co robic??Pomozcie

Bo pewnie używałeś no-dc.

Reinstall lub wklejenie oryginalnego pliku.

76561198001815076.png
Opublikowano

Mam pytanie...ten loader ma robic za mc, tylko, ze gdy odpalam proxy, agbota i loadera silk sie odpala normalnie...moze sie logowac etc, lecz problem pojawia sie gdy odpale drugi raz loadera pierwszy przestaje dzialac, drugi natomiast dziala. Chce odpalic na pierwszym loaderze agbota, a na drugim nuba na taxi

Opublikowano

Mam tego testosterona i,loguje sie na postac,klikam start,pytajniki ..Raz nie bedzie pytajnikow,a moze byc ze kilkanascie razy pod rzad beda.Ustawilem najmniejsze detale -nic,sciagnalem stery do karty graficznej -nic.Wczoraj był restart na moim serwie,wbilem przezz czystego klienta beez proglemu,potem wlaczylem loader wbilem,start,pytajniki..

Co moze byc za przyczyna>? Reinstalowalem gre

Opublikowano
Mam pytanie...ten loader ma robic za mc, tylko, ze gdy odpalam proxy, agbota i loadera silk sie odpala normalnie...moze sie logowac etc, lecz problem pojawia sie gdy odpale drugi raz loadera pierwszy przestaje dzialac, drugi natomiast dziala. Chce odpalic na pierwszym loaderze agbota, a na drugim nuba na taxi

Moglby ktos odpowiedziec na moje pytanie powyzej? lub podac jakis inny sposob na odpalenie 2 sro na 1 kompie. Odrazu mowie, ze Clientlessy mnie nie interesuja

Opublikowano

Na drugim zaznacz redict ip.

76561198001815076.png
Opublikowano

Mam problem z tym loaderem. Otóż nie działają mi komendy ani jedna może coś trzeba ustawić jak ktos wie jak to naprawic to niech pisze proszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...