Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No całkiem fajnie :] Szkoda że sam nie zdobywałeś itemów bo wtedy zawsze są ładniejsze save :D Ale lubie lubie i popracuj bez TooManyModów itp.

Opublikowano

No całkiem fajnie :] Szkoda że sam nie zdobywałeś itemów bo wtedy zawsze są ładniejsze save :D Ale lubie lubie i popracuj bez TooManyModów itp.

Ziooom.Kto i kurwa powiedział że do tego mam TooMenyItems 0.o.Nie mam 10 lat i nie umiem grać tylko mam 15 lat i umiem grać :D
Opublikowano (edytowane)

Całkiem fajny domek z wełny i ładne krajobrazy, ładne budynki itp.

Fajno.. Like.

@Edit raczej używałeś, chyba że robiłeś to z miecha to wtedy tak, ale skąd tyle glowstone? Z piekła? To gdzie portal?

Edytowane przez MrMateuszPL
Opublikowano

Całkiem fajny domek z wełny i ładne krajobrazy, ładne budynki itp.

Fajno.. Like.

@Edit raczej używałeś, chyba że robiłeś to z miecha to wtedy tak, ale skąd tyle glowstone? Z piekła? To gdzie portal?

Portal jest w piwnicy mój drogi kolego ;]

A glowstone nie jest trudno zdobyć.Wystarczy posiedzieć w Netcherze z godzinke i juz basz bardzo duzo glowa.

Opublikowano

Coś mi się wydaje że mało budowli jest na tym save'ie.Wszystko jest napchane i przepełnione.Masz tam jakieś góry to wybuduj tam coś np. wodospad z dnem zkamienia z mob spawnerów.

Opublikowano

Nie wiem gdzie ty masz to wszystko upchane xD Narazie jest tylko 5 farm,ogród i biblioteka n i oczywiście dom.Jak chcesz napisz co moge tutaj wybudować.Mówie mianowicie o jakichś farmerskich budowlach wiesz o co mi chodzi.Jeżeli oglądasz Huska to o coś takiego mi chodzi.

Opublikowano

Mało tego trochę ;/

Zbuduj coś jeszcze.

A wy co tak się przyczepiliście do tego TMI.

Budował jak chciał.

Jak pomogłem to daj "lajka".

To nie boli,a mnie motywuje do pomocy

:)

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem gdzie ty masz to wszystko upchane xD Narazie jest tylko 5 farm,ogród i biblioteka n i oczywiście dom.Jak chcesz napisz co moge tutaj wybudować.Mówie mianowicie o jakichś farmerskich budowlach wiesz o co mi chodzi.Jeżeli oglądasz Huska to o coś takiego mi chodzi.

Stodołe , może jakąś oborę , chlew , kórnik i nie wiem co dalej... może jakieś sekretne , tajemnicze miejsce pośród gór i skał z jakimś wodospadem.

Edytowane przez CienkiGracz