Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot

_HunT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZy programiści Sbota śpią ?? Sroking był prawie 2h temu juz ... loader tez juz kawałek jest .. .a Sbota niema ...

chyba że jest ... tylko umieszczają na innej stronie a nie na bot-cave ... ??

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

dadzą go jak servery będą w 90% zajęte ... GF sie rzuca na raz i ja swoimi GF nie zdaże wbić xD mimo że mam tylko 4 :(

userbarwb.png

Opublikowano
dadzą go jak servery będą w 90% zajęte ... GF sie rzuca na raz i ja swoimi GF nie zdaże wbić xD mimo że mam tylko 4 :(

TYLKO 4 :P i sie dziwisz ze servery crowned :P (kazdy tylko 4 sobie odpala xD)

Ankimone.pngXv_HM_vX.pngMagicMusic.png

bowd10sox.gif+suncq7.gif=serducho.gif

Opublikowano

jakby kazdy tylk o4 odpalał to wbijało by sie za peirwszym razem ^^ Goście co sprzedają golda mają po 30 ^^

Edit.

4 GF + 1 główna postac + postać co farmie + 2 stallery ja tyle konto mam zwykle wbitych :)

userbarwb.png

Opublikowano

xD

a jakie bulidy macie GF ?? ja sobie zrobiłem 4 bardy/clery ... przeważaja nad innymi GFkami :)

jak PT mobek jest to moje 4 GF walną 8 razy kiedy jakis nuker nuka załaduje xD

userbarwb.png

Opublikowano

Ehh i każdy zaraz odpali po 9 kont , 10 i kurwa potem płaczą bo nie mogą wbić ... Dziś o 14 byłem na party na Mujigi był tak zajebisty exp i itemki dropiły każdy się cieszył ale oczywiście zaraz się wpierdolo jebane gf i wszystko piorun strzeli . Czy wy musicie robić taki burdel z tej gry ? Nie możecie odpalić 1 clienta i expić ręcznie ? Rozumiem może ktoś nie ma czasu to niech odpali bota ale na JEDNYM kliencie a nie odrazu 9 czy 5 .... Pozdro ja jestem full legit i cieszę się gro a nie jak bot mi expi ... Pozdro dla ludzi o takich samych poglądach .

Pisze ten post na szybko ponieważ się śpiesze wiec moge zrobić pare błędów ortograficznych.

Opublikowano

ReNeVeNT ty nie pomyliłeś może forów ?? ^^

userbarwb.png

Admin Cienia
Opublikowano

Trzeba było dłużej czekać bo był wprowadzone nowe zabezpieczenie. fifi_krakow, _hunt jesteście na odstrzał za spamowanie, radzę uważać co piszecie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...