Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora[PL][DEDYK]

Mentalista´

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze gram i mogę powiedzieć że jest dobry.Do ekipy dodaj FuBu.

@Edit a co do nowości to jest ich naprawdę dużo oraz wszystkie usprawniają grę.

@Down lagów nie ma więc jest dobry , a co do FuBu to jest w teamie.

Opublikowano

Na serwerze gram i mogę powiedzieć że jest dobry.Do ekipy dodaj FuBu.

@Edit a co do nowości to jest ich naprawdę dużo oraz wszystkie usprawniają grę.

@Down lagów nie ma więc jest dobry , a co do FuBu to jest w teamie.

Nie wyminiłem go gdyż nie udziela się ani na forum ani w grze, więc nie wiem czy uczestniczy jeszcze w tym projekcie.

Fubon nie jest w teamie ?

@TOPIC

Serwer fajny tylko nic nie wiadomo o łączu i procku na jakim jest serwer postawiony

Lagów nie ma, ataki nie wyłączają servera, więc sprzęt musi być mocny.

@ Nie zdziwcie się jeśli temat za chwilę zniknie bez śladu. Czytajcie końcówkę prezentacji.

beztytuuacf.png

Opublikowano

@Up3 FuBu jest GA i utrzymuje serwer.A co do udzielania to nie wiem od tygodnia nie gram (karta graficzna popsuta).

Powinni nie zamknąć tematu.

Opublikowano

Nie usuwać tematu.

A serwer jest bardzo dobry, nie widziałem prawie żadnych usterek tylko może z 2/3 razy mnie wylogowało gdzie na innych serwerach czasem nawet z 10-20 albo już w ogóle przez pół dnia nie mogłem się zalogować..

Gram i mam surkę BM 63 poziom z duszkiem i sferką na G. Sferka wlazła mi z m7 na g1. Generalnie 10 ku do G co 6godzin a w grze też są dostępne (ciężko dostępne) Diamenty Duchowe oprócz kamieni co czytamy ile razy chcemy dziennie a kamienie duchowe co 2h. Miło się gra a po ostatnim evencie jak dla mnie udanym ceny poszczególnych książek tutaj Aura Miecza znacznie spadły co mnie bardzo cieszy.

Jeszcze tak dopowiem, ten serwer na prawdę mi przypomina takiego starego dobrego metin2 pl z 2009 roku. Kawał dobrej roboty z ich strony.

50596142255057180250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...