Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć! Potrzebuję bota do gry na facebooku, a mianowicie gra polega na tym, że strzela się do spadających przedmiotów. Za pomocą strzałek w lewo i w prawo sterujemy naszym działem, a za pomocą spacji strzelamy. Przedmioty zaczynają spadać coraz szybciej. Czy jest możliwość napisania bota, który strzelałby do poruszających się przedmiotów? Być może da się jakoś spowolnić tę grę (występuje licznik czasu). Dzięki z góry

Edit:

Probowałem z pomocą cheat engine wyszukać wartości odpowiadającej za punkty, ale spełzło to na niczym. Być może dane zapisywane są na serwerze czy coś. Wpadłem na inny pomysł, dałoby się spowolnić spadające przedmioty, jednocześnie przyspieszając poruszanie się działa? W cheat engine mogę spowolnić tylko całą grę.

Następny edit:

Być może jest możliwe napisanie bota, który bardzo szybko poruszał by działem w lewo i strzelał, potem w prawo, tak aby zestrzelić wszystkie przedmioty. Bot ten musiałby działać cholernie szybko.

Pomożecie :)?

Edytowane przez mihu124
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Da radę takie coś zrobić co piszę autor tematu ? Np. te przedmioty które spadają coraz szybciej by spadały bardzo wolno a ja bym poruszał się z normalną prędkością ?

• Dodaj nową pozycję...