Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamikadze Minecraft [1.0.0] [Full bukkit] [RP+Surv] [No-Premium] [No-WL] [100S]

maciekking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam tego serwera - administracja nie opiekuje się serwerem, nie można wyjść poza miasto/cube, bo od razu cie zabija.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednak nie polecam, admini leca se w uja, typ mnie tepa do siebie i zabija a admini nic, ban za "kilkanascie kont" a miałem tylko 3 poza tym dostałem bezpowodu muta i chcialem to wyjasnic więc zrobiłem nowe konto... bez jaj admini maja nas w dupie, wyjebane i wszystko inne.

NIE POLECAM

Opublikowano

no tak, serwer świetny ale administracja se leci w chuja ;) Kase tylko chyba za smsy mozna zdobyć bo pisze że są jobsy a tak naprawde nie ma.. Do tego dostalem muta od jakiegos pseudo vipa i już mam muta drugi tydzień.

LUl koleś przecież pisze na na tabliczkach informacyjnych "Jobsów nie ma" (naucz się czytać ^) aha i ja cię pamiętam piszesz to bo dostałeś bana sam ci go dałem ^^

Nie polecam tego serwera - administracja nie opiekuje się serwerem, nie można wyjść poza miasto/cube, bo od razu cie zabija.

chłopcze czytaj temat "Poza miastami PVP ON

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

LUl koleś przecież pisze na na tabliczkach informacyjnych "Jobsów nie ma" (naucz się czytać ^) aha i ja cię pamiętam piszesz to bo dostałeś bana sam ci go dałem ^^

chłopcze czytaj temat "Poza miastami PVP ON

Po 1 patrz date dodania posta, po drugie może się wypowiedz dlaczego miałes mnie w dupie i nieodmutowałes :)

Opublikowano

Bezimienny to nie jest forum serwerowe nie będę się tobie tłumaczył chcesz podyskutować na ten temat znasz adres ^^

Opublikowano

Z admina KnightRider to n00b jakiś. Ma X-Raya i znalazł moją ekhem... "nielegalną farmę". ALE ŻEBY X RAY!!!

n00b n00b n00b n00b n00b n00b n00b n00b n00b n00b

Fajny serwer oprócz adminów :angry: :angry: :angry: :angry:

(\_/)

(o.O)

(><)

/_|_\

Króliczek xD

df7gj.jpg

Wiemcorobisz.jpg

Opublikowano

UP KnightRider już nie jest adminem a tak wgl to każdy admin powinien mieć xRay żeby tępić takich ludzi jak ty ^^

Opublikowano

server off... Ale i tak spoko przez te 10 min co byłem :P Przydałby się link do forum tutaj jeszcze!

Nie Bawię się w dawanie - Zasłużyłeś masz +

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...