Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Chakramy - XenoxMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema, gram od 1h na XenoxMT2 - Kupiłem chakry, pierw wbijałem umy, potem resztę bonów. :)

10rflm.png

Edytowane przez Vinylzz

1321456006-U421513.png

by Baksiu.

Opublikowano

5 bonu nie wsadziłeś ziom, jak wejdzie siła albo jakiś kryt to zajebiście

Specjalista
Opublikowano

yy na tym serwerze to nie jest wyczyn wiesz o tym? O ile się nie mylę jest identyczny do Extreme i tam połowa pro hajtów ma takie po 5 . Zresztą to tylko bon na ludzi i um 18?

giphy.gif

Opublikowano

o lol 25k pż ooo od nowa może pogram ale najpierw pogram chwile na Solarisie znaczy napewno dluzej ale wróce

@topic Chakry hmm zręczność jest um jest dobre przydałby się kryt/przeszywka ale ok wsadź tylko 5bon.

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

um bys zrobil moze 22 to bylo by ok kurna 25k hp... eh ten sever sie naprawde nudy robi dobrze ze ja juz tam nie gram wgl nie gram w metina patrze tylko dzial media :P

Opublikowano

Ja widziałem typa na gondorze, który miał miecz na 145 um 25 i ludziom. KissOfDeath miał nazwę.

Szkoda, że to xenox xD

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Opublikowano

Średnie, ale na początek mogą być^.^

Wbijałem 70 lvl tylko pół godziny (miałem 30 szkat. plag.) więc, na początek - OK.

//Włożyłem kd na klasy +9 i skończyłem grę - nudny serwer [125 wbiłem. :D]

1321456006-U421513.png

by Baksiu.

Opublikowano

Nom, jak dla mnie też ten serwer nudzi się po max tygodniu i nie rozumiem ludzi którzy mają 200lv+. Cała gra toczy się wokół jednego- wbijanie lvl i ciągle ten sam system ulepszania przedmiotów.. Wbiłem 145 i won :)

• Dodaj nową pozycję...