Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Szukam chętnego do nabijania statystyk :)

korniix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam partnera do nabijania razem lvli (przejmowanie flagi na pustym serwerze.) Skype / gg proszę podać na pw lub w temacie :)

Gość malutki688
Opublikowano

masz temat zapisy na wspona gre sherlocku, widze ze szukanie hacka tez ci nie idzie-__-

Opublikowano

masz temat zapisy na wspona gre sherlocku, widze ze szukanie hacka tez ci nie idzie-__-

wspólna gra, a nabijanie z kimś statystyk na pustym serwie to co innego, geniuszu ;)

Gość malutki688
Opublikowano

wspólna gra, a nabijanie z kimś statystyk na pustym serwie to co innego, geniuszu ;)

no nie wiem geniuszu bo mi to podchodzi pod wspolna gre sherlocku, lerna paly nopoku zal mi takich ludziow jak ty, ciekawe jakie kd masz, stawiam ze 03

Opublikowano

no nie wiem geniuszu bo mi to podchodzi pod wspolna gre sherlocku, lerna paly nopoku zal mi takich ludziow jak ty, ciekawe jakie kd masz, stawiam ze 03

a mi twój post podchodzi pod spam, trollu jaskiniowy. masz maksymalnie 12 lat jeżeli oceniasz ludzi na podstawie kd, buraku z Warszawy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...