Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Bójka..

BigBoNN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strach_w_akcji.jpg

to się nazywa moc.

takiego skilla tylko nie którzy mają.

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Opublikowano

nie nie pociagnal mnie ribem. moze jeszcze powiesz ze wyciagnal 60 centymetrowe wydajace zielona poswiate dilido? ja zaraz umre...... ze smiechu

Może jednak chodziło Ci o różowe didlo - takie jak w GTA:SA?

gta2p.jpg

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Softshellalbinoturtle.jpg

To był twój przeciwnik, że od razu złamałeś?

#Down

NeoBot lepszy, on łamie ludzi od razu w pół.

Opublikowano

ku*wa jaja se robicie padam ze smiechu. tak ku+wa mial skillhacka i pier#olonego tibia bot ng dlatego go zjechalem bo bocil i zabijal newbie a potem paadal by sie zrespic

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

ku*wa jaja se robicie padam ze smiechu. tak ku+wa mial skillhacka i pier#olonego tibia bot ng dlatego go zjechalem bo bocil i zabijal newbie a potem paadal by sie zrespic

Nie, to nie są jaja.

My, trolle bierzemy zawsze coś na poważnie.

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Opublikowano

Kurde, ciesz się, że ci z duszka nie pojechał, bo by cię już nie było na tym forum. I dobrze, że tylu szamanów cię leczyło, bo jak by on buffa dostał to też by nie było ciekawie.

Opublikowano

Nie idź zmieniać majty, bo tam może expić ten nob co cie tam na pvp wyzywał. Jeśli już idziesz to włącz skill haka i załącz krycie archera. Tylko się pospiesz, bo ci zgaśnie i cię zobaczy.

Opublikowano

Pewnie pojechałeś na dmg lub ci kryt wlazł.

Potem ci spamował na pw, że masz bana.

A jak rozdajesz staty i skille?

Jaka profesja?

Opublikowano

Wszystko pewno przez te azjatyckie plemniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...