Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Gunner-Strzelec-Broń

KACKACU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie jaka z tych broni które są teraz jest najlepsza dla gunnera (strzelca) bo w spisie nei ma wszystkich broni.

Ps. Dla National

Edytowane przez KACKACU
Opublikowano (edytowane)

Super Szwajcar xD i bazuka najtansza albo uber. Zaraz edituje i dokladne nazwy ci podam chwila ;].

powiem tak

edit#

very fast na bliskie kontakty (super) oraz bazuka zobacz latwo to znalezc o.O bazuke obojetnie czy uber czy normalna wedlug mnie : p

Edytowane przez AdiBrD
Gng8i.png
Opublikowano

Nie wprowadzaj go w blad nie kupuj super szwajcara bo jest tansza bron bije tyle samo i kosztuje mniej. Jest to The uber backscratcher ( na krotkie ;)) na dalekie odleglosci pistolet pirata czyli Hector's Hatred, a bazuke kup najtansza, ma ona troszke mniej na kryta i moim zdaniem za swoja cene oplaca sie bardziej od uber bazuczki ;).

Opublikowano (edytowane)

Uber backscratcher + uber wolfgang + bazooka

Wystarczy, najczęściej używany zestaw dla gunnera. Jak masz oko, to możesz się bawić w cloumakera (1 strzałowy pistolet).

Edytowane przez Googlus
Opublikowano (edytowane)

Nie wprowadzaj go w blad nie kupuj super szwajcara bo jest tansza bron bije tyle samo i kosztuje mniej. Jest to The uber backscratcher ( na krotkie ;)) na dalekie odleglosci pistolet pirata czyli Hector's Hatred, a bazuke kup najtansza, ma ona troszke mniej na kryta i moim zdaniem za swoja cene oplaca sie bardziej od uber bazuczki ;).

hm ale krytyki sie licza wedlug mnie jest to bardzo duza roznica o.O... ;]

EdiT@

mm a czy ja doradzalem mu super bazuke o.O?! napisalem przecierz

bazuka

najtansza albo uber.

Ale mi jak najbardziej chodzi o bron ''super szwajcar' bo to jest roznica o.O.. nie wielka cena a krytyki sa. :P

PS.

Czytaj ze zrozumieniem : )

Edytowane przez AdiBrD
Gng8i.png
Opublikowano (edytowane)

Uber bazuka daje tak malo na kryta ze szok, kupienie jej to glupota wedlug mnie ;)

edit: "Ale mi jak najbardziej chodzi o bron ''super szwajcar' bo to jest roznica o.O.. nie wielka cena a krytyki sa. :P"

"bazuke obojetnie czy uber czy normalna wedlug mnie : p"

Mam pisac cos jeszcze ? To sa twoje wypowiedzi :)

Edytowane przez mem0l
Opublikowano

moim zdaniem uber jest o niebo lepsza ma wiekszy zwykly atak a kryty czesto wchodza

co do ckm to ja uzywam pkm jest na daleki i teroetycznie wolno strzela ale praktycznie strzela jak na sredni dystans

ale ze duzo ludzi uzywa ckm krotki szybki to i taki ci polecam jakis uber

Opublikowano

moim zdaniem uber jest o niebo lepsza ma wiekszy zwykly atak a kryty czesto wchodza

co do ckm to ja uzywam pkm jest na daleki i teroetycznie wolno strzela ale praktycznie strzela jak na sredni dystans

ale ze duzo ludzi uzywa ckm krotki szybki to i taki ci polecam jakis uber

No tez prawda ale zależy kto co lubi ;]. Bo niektórzy wybierają wolna albo szybką. Kup sobie po prostu za vp dwie i wypróbuj i zobaczysz która ci się podpasuje ;).

Gng8i.png
Opublikowano (edytowane)

Ja proponowal bym super szwajcara (The super Chesser) na bliską odleglość i gnatogryza (Bernie's Bone Chewer) na srednią odleglość.Podczas gry tylko przełączać i pozamiatane.Dobry układ broni przy małych funduszach ;)

Edytowane przez BFHmen

61659942.png