Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wrota a Boty

ReDDioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wygląda sytuacja z botami we wrotach? Nadal padają tak często? Proszę o konkretne info :)

zakaz handlu

Opublikowano

ja koncze dk na pbdobocie i najwiejsze obrazenia otrzymane do tej pory to zjechalo mi z max 23000 hp jedynie do ok 21000 ale zaraz sie podleczal wiec chyba sytuacja opanowana;d co wiecej nowa aktualzacja na stronie jest jakas bo wczesiej na dk mi padl 3 razy;/ i oczywiscie mowa o alfie

Opublikowano

Mi kbot wczoraj zrobił alfę bez straty życia, ale w czwartek stracił betę głównie przez sibelony i 2x dk i raz padł w sobotę na dk w gammie. Jeszcze nie chcieli oddać bety bo twierdzą, że lagi to nie ich wina -.-

Opublikowano

na pdbocie jak cię nie zlaguje to nie padnieszchociaż ja miałem faila dzisiaj 21.11.2011 - 10:03 s.gif?__cv=ad480fd0732d0f6f1a8b06359e3a4200 Zostałeś zniszczony przez pas promieni.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

no dzis robie wlasnie bete dobija dk wlasnie i cale zycie ma;d wiec chyba ponaprawiali;d hehe dobrze ze mam caly zapas wrot na zapas;d bo dobra passa

Opublikowano

robie wlasnie teraz alfe nic sie nie dzieje nie atakuja z daleka ani nic :) bp naprawil cos wkoncu :0 a moje pytanie czy jak pet nie bije ze mna to dostaje pd ?

@edit @down a po co zasmiecac forum ?

@edit 2 a jak wlanczyc peta na pbdobocie latajac na wrotach ???

@edit 3 @piotreks34 wiem wiem juz to zrobilem :)

Opublikowano

robie wlasnie teraz alfe nic sie nie dzieje nie atakuja z daleka ani nic :) bp naprawil cos wkoncu :0 a moje pytanie czy jak pet nie bije ze mna to dostaje pd ?

Tak jeśli lata.

Ale ja bym napisał nowy temat. :D

Opublikowano

@edit @down a po co zasmiecac forum ?

@edit 2 a jak wlanczyc peta na pbdobocie latajac na wrotach ???

Poprostu ustaw sobie peta na włączonego w tasku ? w Samym gui bota nigdy nic nie ustawisz ;)